Apptips: Låt inte dina värdefulla prylar samla damm hemma – hyr ut dem!

Hygglo
Hygglos webbplats fungerar på samma sätt som mobilappen. Här kan du hitta saker du behöver och lägga upp egna annonser med prylar du vill hyra ut.
Hygglo
Trädgårdsredskap, fordon och fritidsutrustning – ja, det mesta finns faktiskt för uthyrning så du slipper köpa nytt. Med hjälp av geografisk positionering kan appen visa sådant som finns för uthyrning i närheten av där du är.
Visste du att...

Med appen Hygglo kan du hyra saker du behöver och hyra ut sådant du just nu inte har någon användning för.

Hygglo är en smart app som ser till så att våra prylar hemma kommer till bättre användning. Nästa gång du behöver en slagborr, släpkärra eller jordfräs eller vad det nu kan vara behöver du inte springa iväg och köpa en sprillans ny. Bättre då att hyra av någon som redan har verktyget eller redskapet du behöver. Och samma sak gäller förstås för alla grejer du själv har hemma. Med Hygglo kan du få ut mer av dina saker när du inte använder dem.

För att lägga upp en annons behöver du logga in med bank-id och bank-id är ett krav även för den som vill hyra – på så sätt är det ingen som kan utge sig för att vara någon annan än den är. För att koppla ihop uthyraren med den som vill hyra tar Hygglo 20 procent av betalningen. Då ingår också en försäkring. Uthyraren bestämmer själv priset och prissättningen baseras på dagspris, vissa uthyrare rabatterar om det handlar om lite fler dagar.

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt