Frihet att välja

Betalningsfri månad när du
behöver pengar till annat.

Betalningsfri månad

Betalningsfri månad är en tjänst som du kan nyttja för att minska dina kostnader de månader du behöver pengar till annat.

Så fungerar det
Om du har ett lån hos oss kan du nyttja upp till tre betalningsfria månader per tolvmånadersperiod, dock inte två månader efter varandra. Innan du kan ansöka om din första betalningsfria månad måste du ha skött dina inbetalningar i minst sex månader. Det är möjligt att registrera årligt återkommande betalningsfria månader via Mina sidor.

När du nyttjar en betalningsfri månad adderas ränta och avgifter till skulden och återbetalningstiden för lånet kan utökas med en månad.

Vill du ha en betalningsfri månad nu?
Om du önskar betalningsfritt för innevarande månad är du välkommen att mejla till kundcenter@sevenday.se eller ringa oss på telefonnummer 0770 – 17 77 70 så hjälper vi dig. Du hittar våra aktuella öppettider här.

Önskar du årlig betalningsfri månad?
Du ansöker enkelt om en årlig återkommande betalningsfri månad genom att logga in på Mina sidor.

Beräkna din månadskostnad

Räntan på privatlån är rörlig f.n. 4,99% – 17,99% och bestäms efter kreditprövning (30 juni 2023). Effektivräntan enligt lag vid 185 000 kr, 495 kr i uppläggningsavgift, 0 kr i aviavgift och en återbetalningstid på 6 år är 10,16% beräknad på exempelränta 9,49%. Totalt att återbetala blir 244 885 kr och antal avbetalningar är 72.

kr
Din månadskostnad blir:
Exempelränta: 9,49%
Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt