Fakta om lån

All information om våra lån på ett och samma ställe.

Fakta om lån

SevenDay Bank erbjuder både privat– och billån. Vi tillämpar individuell prissättning. Det innebär att vi erbjuder förmånliga lån baserat på kundernas ekonomiska förutsättningar. Läs gärna mer under kreditbedömning. För att förhindra penningtvätt har SevenDay skyldighet att samla information om alla våra kunder. Därför behöver vi löpande ställa frågor till dig som kund, t ex om du är skattskyldig i ett annat land än Sverige, för att upprätthålla en god kundkännedom.

Grundkraven är:

 • du är minst20 år
 • en sökande har en fast inkomst på lägst120 000 kr

  /år

 • du har ej betalningsanmärkningar
 • du har ej SMS lån
 • du har ej skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
 • en sökande har en tillsvidareanställning, är egen företagare eller pensionär
 • du har varit mantalsskriven i Sverige i 3 år
 • om ni är två sökande, ska en av er ha en tillsvidareanställning, vara egen företagare eller pensionär
 • om ni är två sökande, ska båda vara folkbokförda på samma adress

Vi erbjuder lån från

10 000 kr

upp till

500 000 kr

När du ansöker om ett banklån hos oss väljer du en valfri återbetalningstid mellan 1 och 12 år

Vi erbjuder för närvarande räntor från 4,99% till 17,99% (25 maj 2023)

 1. e-avi med autogiro – du ansluter ett autogiro så att månadsdragningarna sker automatiskt och varje månad får du ett SMS som talar om när du kan se månadens avi under Mina sidor
 2. Pappersavi med autogiro – du ansluter ett autogiro så att månadsdragningarna sker automatiskt och du får en pappersavi hemskickad i god tid före förfallodagen.
 3. Pappersavi OCR – du betalar med inbetalningskort, s.k. OCR-betalning. Varje månad får du en avi hemskickad i god tid före förfallodagen..

För priser, se nedan de olika aviavgifterna.

Skuldebrevet som vi skickar när lånet är beviljat är ett lånelöfte som är giltigt i 30 dagar. Om skuldebrevet e-signeras eller returneras till oss inom 30 dagar kommer lånet att betalas ut förutsatt att alla uppgifter som har lämnats till oss i samband med ansökan är korrekta och att det inte framkommer några andra fakta som inte var kända för SevenDay när ansökan beviljades och som skulle haft betydelse för kreditbeslutet.

Nu kan du signera ditt avtal med e-legitimation – det är enkelt och säkert.

Enkelt
Med e-signering förkortas handläggningstiden och utbetalning av lånet kan ske fortare.
Är ni två låntagare går det bra att signera dokumenten var för sig.

Signera med BankID
Gå till https://www.sevenday.se/signera/ och med ditt BankID loggar du in och kan se samtliga dokument och kan signera och ladda upp ev. bilagor. Därefter kan du även ladda ner dokumenten om du vill.

SevenDay Prisgaranti™ innebär att om en annan långivare erbjuder dig ett lån med lägre effektivränta så sänker vi din ränta så att den blir lägre på ditt beviljade lån hos oss. Läs mer om reglerna under Prisgaranti.

Vi betalar ut pengarna till det konto du angivit normalt sett första bankdagen efter att vi har erhållit komplett och fullständig information.

Ditt senaste årsbesked ser du på Mina sidor.

Vi skickar inte ut årsbesked per post längre, men du kan beställa det genom att kontakta vårt Kundcenter.

Prislista
Prislista

RäntaF.n. 4,99% – 17,99%. Räntan är rörlig vilket innebär att den kan gå både upp och ner under lånets löptid. Räntan bestäms individuellt.

Representativt exempel för Privatlån hos SevenDay Bank:
Räntan är för närvarande 4,99% – 17,99%, vilket ger en effektiv ränta om 5,18% – 19,84% (25 maj 2023). Räntan är rörlig och sätts individuellt efter kreditprövning. Vid ett lån om 185 000 kronor, 495 kronor i uppläggningsavgift och 0 kronor i aviavgift som återbetalas på 12 år med en ränta på 7,99% blir den effektiva räntan 8,47 %. Du betalar 2018 kronor per månad och antalet avbetalningar är 144. Totalt att återbetala blir 290 611 kronor.

Vi tillämpar s.k. individuell prissättning. Det innebär att vi erbjuder våra kunder förmånliga villkor baserat på deras ekonomiska förutsättningar. Mer information om hur detta går till finner du under kreditbedömning.

Uppläggningsavgift
Nytt lån495 kr
Tilläggslån295 kr
Aviavgift
e-avi med autogiro0 kr
Pappersavi med autogiro25 kr
Pappersavi OCR45 kr
Påminnelseavgift60 kr
Inkassoavgift180 kr
Förseningsavgift195 kr
DröjsmålsräntaOrdinarie ränta +

12,00%

– enheter

Effektivränta enligt lag8,47% vid 185 000 kr
Beräkna din månadskostnad

Räntan på privatlån är rörlig f.n. 4,99% – 17,99% och bestäms efter kreditprövning (25 maj 2023). Effektivräntan enligt lag vid 185 000 kr, 495 kr i uppläggningsavgift, 0 kr i aviavgift och en återbetalningstid på 12 år är 8,47% beräknad på exempelränta 7,99%. Totalt att återbetala blir 290 611 kr och antal avbetalningar är 144.

kr
Din månadskostnad blir:
Exempelränta: 7,99%
Tryggt med SevenDay Prisgaranti

SevenDay Prisgaranti innebär att om en annan långivare erbjuder dig ett lån med lägre effektivränta så sänker vi din ränta så att den blir lägre på ditt beviljade lån hos oss.

 

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt