All information om våra lån på ett och samma ställe.

Fakta om lån

SevenDay Bank tillämpar individuell prissättning. Det innebär att vi erbjuder förmånliga lån baserat på kundernas ekonomiska förutsättningar. Läs gärna mer under kreditbedömning. För att förhindra penningtvätt har SevenDay skyldighet att samla information om alla våra kunder. Därför behöver vi löpande ställa frågor till dig som kund, till exempel om du är skattskyldig i ett annat land än Sverige, för att upprätthålla en god kundkännedom.

Grundkraven är:

 • du är minst20 år
 • en sökande har en fast inkomst på lägst120 000 kr

  /år

 • du har ej betalningsanmärkningar
 • du har ej SMS lån
 • du har ej skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
 • en sökande har en tillsvidareanställning, är egen företagare eller pensionär
 • du har varit mantalsskriven i Sverige i 3 år
 • om ni är två sökande, ska en av er ha en tillsvidareanställning, vara egen företagare eller pensionär
 • om ni är två sökande, ska båda vara folkbokförda på samma adress

Vi erbjuder lån från

10 000 kr

upp till

500 000 kr

Vi erbjuder återbetalningstider mellan 1 och 12 år. Observera att ditt lån behöver vara fullt återbetalt i samband med att du fyller 70 år.

Vi erbjuder för närvarande räntor från 6,45% till 19,95% (24 oktober 2023)

 1. E-avi med autogiro – du ansluter ett autogiro så att månadsdragningarna sker automatiskt, du behöver bara se till att ha täckning på kontot.
 2. Pappersavi med autogiro – du ansluter ett autogiro så att månadsdragningarna sker automatiskt och du får en pappersavi hemskickad i god tid före förfallodagen.
 3. Pappersavi OCR – du betalar med inbetalningskort, så kallad OCR-betalning. Varje månad får du en avi hemskickad i god tid före förfallodagen.

Se nedan de olika aviavgifterna.

Skuldebrevet som vi skickar digitalt när lånet är beviljat är ett lånelöfte som är giltigt i 30 dagar. Om skuldebrevet e-signeras inom 30 dagar kommer lånet att betalas ut förutsatt att alla uppgifter som har lämnats till oss i samband med ansökan är korrekta och att det inte framkommer några andra fakta som inte var kända för SevenDay när ansökan beviljades och som skulle haft betydelse för kreditbeslutet.

Signera med BankID
Om du har ett befintligt lånelöfte hos oss, så kan du logga in med BankID, se samtliga dokument och signera via denna länk.

Vi betalar ut pengarna till det konto du angivit, normalt sett inom 2-3 bankdagar efter att vi har erhållit komplett och fullständig information.

Ditt senaste årsbesked ser du på Mina sidor.

Vi skickar inte ut årsbesked per post längre, men du kan beställa det genom att kontakta vårt Kundcenter.

Prislista
Prislista

RäntaF.n. 6,45% – 19,95%. Räntan är rörlig vilket innebär att den kan gå både upp och ner under lånets löptid. Räntan bestäms individuellt.

Representativt exempel för Privatlån hos SevenDay Bank:
Räntan är rörlig (för närvarande 6,45% – 19,95%) och sätts efter en individuell kreditprövning. Uppläggningsavgift är 495 kr och aviavgift 0 kr vid autogiro med e-avi. Representativt exempel (24 oktober 2023): vid ett kreditbelopp om 185 000 kr med årlig rörlig kreditränta om 10,49% och 6 års löptid (72 återbetalningstillfällen) uppgår den effektiva räntan till 11,28%. Det totala beloppet att betala vid oförändrad ränta blir 251 727 kr och din månadskostnad blir 3 496 kr.

Vi tillämpar s.k. individuell prissättning. Det innebär att vi erbjuder våra kunder förmånliga villkor baserat på deras ekonomiska förutsättningar. Mer information om hur detta går till finner du under kreditbedömning.

Uppläggningsavgift
Nytt lån495 kr
Tilläggslån295 kr
Aviavgift
e-avi med autogiro0 kr
Pappersavi med autogiro25 kr
Pappersavi OCR45 kr
Påminnelseavgift60 kr
Inkassoavgift180 kr
Förseningsavgift195 kr
DröjsmålsräntaOrdinarie ränta +

12,00%

– enheter

Effektivränta11,28% vid 185 000 kr
Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt