Aktuellt

Räntehöjning Sparkonto Läs mer.

Aktuellt

Längre handläggningstider Läs mer

Kontakta SevenDay Kundcenter 

Vi hjälper dig gärna!

Kundcenter

Ring oss gärna!
0770 – 17 77 70

Våra öppettider är helgfria bankdagar kl. 10–16.
Övriga öppettider

 

Skicka e-post

Vi svarar gärna på dina frågor via mejl, men vi kan inte lämna ut information som rör personliga uppgifter. Har du specifika frågor om till exempel ditt sparkonto eller lån ber vi dig därför kontakta vårt kundcenter på telefon.

kundcenter@sevenday.se

Digital Support

För att kunna utföra dina bankärenden är det viktigt att den senaste versionen av webbläsare och operativsystem är installerad på din enhet. Du kan enkelt ta reda på vilken webbläsare du har genom att klicka här.

Läs mer

Inbetalningar
Insättning Sparkonto
Bankgironummer: 381-7327
För att göra en insättning anger du sparkontonummer som OCR-nummer vid inbetalning. För mer information logga in på Mina sidor.
Hur gör jag en inbetalning för mitt lån?
Bankgironummer: 
5383-9973

Ange ditt 16-siffriga lånenummer som OCR-nummer vid inbetalning. Lånenumret framgår på avin. Logga in på Mina sidor för att se dina avier. Där kan du även ansluta till autogiro och e-avi.

Hur gör jag en inbetalning för min kontokredit?
Bankgironummer 
5383-9973

Ange det 16-siffriga kontokreditnumret som OCR-nummer vid inbetalning. Kontokreditnumret framgår på din avi. 

Planerar du att göra en större extra amortering eller lösa ditt lån?
Enligt penningtvättslagen är vi skyldiga att ha en god kännedom om våra kunder. Det innebär att vi bland annat behöver veta varifrån dina pengar kommer.

Vid en större inbetalning kommer vi därför att be dig om dokumentation som verifierar pengarnas ursprung, det kan exempelvis vara ett skuldebrev, kontoutdrag eller kvitto. Vi ber dig även att skriva en kort redogörelse kring pengarnas ursprung.

Du kan ladda upp dokumenten direkt via vårt kontaktformulär här.

Gå till kontaktformuläret

Om du vill läsa mer om penningtvättslagen kan du göra det hos Finansinspektionen här: fi.se/sv/bank/penningtvatt

Frågor och svar

Ditt senaste årsbesked kan du se när du loggar in på Mina sidor.

Vi skickar inte ut årsbesked per post längre, men du kan beställa det genom att kontakta vårt Kundcenter.

Nu kan du få din post från SevenDay Bank digitalt. Genom vårt samarbete med företaget Kivra så finns nu möjligheten att få posten direkt i din digitala brevlåda.

Om du redan använder Kivra så kommer du att få dina brev från SevenDay Bank direkt till din digitala brevlåda. En del brev, som till exempel avier och skuldebrev kommer vi att fortsätta att skicka med posten.

För dig som ännu inte har Kivra 
Om du vill anmäla dig till Kivra så gör du det enklast på kivra.com.

Fördelar med en digital brevlåda
Förutom att du får dina brev från SevenDay Bank digitalt, kommer du även att få myndighetspost och post från många andra företag digitalt. Till exempel deklarationen, fakturor och kreditupplysningar. Du har tillgång till dina viktiga dokument var du än befinner dig. Det är kostnadsfritt, säkrare och dessutom bra för miljön.

Kivra

Läs mer och anmäl dig på kivra.com

Express Bank Sverige Filial står under tillsyn av det danska Finanstilsynet. Express Bank Sverige Filial benämns som SevenDay Bank vilket är filialens bifirma, och används som varumärke.

Marknadsföringen följer svenska regler om marknadsföring. All information om SevenDay Banks produkter och tjänster lämnas på svenska. Svensk rätt skall tillämpas. Svenska domstolar är behöriga att pröva eventuella tvister.

Företagsuppgifter:
Express Bank Sverige Filial, org.nr. 516406-1102, Filialregistret hos Bolagsverket. Ekspres Bank A/S, CVR-nr 16917931, Taastrup, Danmark, Erhvervstyrelsen. Står under tillsyn av danska Finanstilsynet.

Enklaste sättet att komma i kontakt med oss är via sevenday.se eller att ringa oss. Vårt Kundcenter är öppet alla bankdagar mellan klockan 10-16 och vi nås på telefonnummer 0770 17 77 70. Vår besöksadress är Färögatan 33, Kista Science Tower, Kista, som ligger strax norr om Stockholm.

Vi sparar personuppgifter för den längre av de perioder som krävs för att följa tillämpliga lagar och regler. I dagsläget innebär detta att vi behåller större delen av all information vi lagrar under hela avtalets löptid och 7 år efter avslutat engagemang. Du hittar all information om detta här.

Läs mer om hur vi använder cookies här.

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt