Flexibla och skräddarsydda lösningar

Betallösningar för försäljning
i butik eller e-handel.

 

Betallösningar

Till dig som är kund och har handlat i butik eller on-line. Har du en fråga om din avi eller har du några andra funderingar – kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Kundcenter 0770 – 17 77 85 
Öppet alla bankdagar mellan 8-18

Skicka e-post

Vi svarar gärna på dina frågor via e-post. Vi kan inte besvara frågor som rör dina personliga uppgifter. Har du specifika frågor om ditt konto ber vi dig kontakta vårt kundcenter på telefon.
kundsupport@sevenday.se

 

Mina sidor

Inom kort kommer du som är kund hos oss att kunna logga in på Mina sidor för att se dina transaktioner, avier, årsbesked mycket mera.

Företagslösningar

Våra betallösningar
Vi erbjuder flexibla och skräddarsydda lösningar för både fysiska butiker och för e-handel.

Lång och bred erfarenhet
Vi har stor erfarenhet av olika betallösningar både i norden och i Europa. Under många år har vi utvecklat effektiva och skräddarsydda lösningar åt en mängd olika branscher.

Vilken lösning passar ert företag?

Försäljning i butik
Med våra betallösningar kan ni erbjuda era kunder specialanpassade betallösningar för att öka både kundnöjdheten och försäljningen.

E-handel
Till er som behöver en lösning för e-handel erbjuder vi smidiga och prisvärda lösningar. Vi har lång erfarenhet av integrationer och support i samband med införande av betallösningar on-line. Betallösningarna är ett stöd i kundens köpprocess och ser till att hög konverting uppnås.

 

Kontakt

Hör av dig – vi berättar gärna mera!

0770 – 17 77 86
retail@sevenday.se

Ring eller fyll i era uppgifter nedan, så hör vi av oss snarast.


Jag vill veta mera om era betallösningar, kontakta mig snarast.