Flexibla och skräddarsydda lösningar

Betallösningar för försäljning
i butik eller e-handel.

 

Kredit

Vill du göra ett inköp men har inte möjlighet att betala allting på en gång? Då kan det vara bra att kunna dela upp sin betalning eller betala lite senare. När du ansöker om delbetalning väljer du vilket belopp du vill kunna handla för och hur många månader du vill dela upp betalningen på. Du betalar i din egen takt.

Hur gör jag en inbetalning?

Betala in till Bankgironummer 5383-9973. Ange ditt 16-siffriga kontokreditnummer som OCR-nummer vid inbetalning. Kontokreditnumret framgår på avin.

Logga in på Mina sidor för att se dina avier.

Kontakta oss

Kundcenter 0770 – 17 77 85 
Öppet alla bankdagar mellan 9-17

Skicka e-post

Vi svarar gärna på dina frågor via e-post. Vi kan inte besvara frågor som rör dina personliga uppgifter. Har du specifika frågor om ditt konto ber vi dig kontakta vårt kundcenter på telefon.
kundsupport@sevenday.se

 

Mina sidor

Mina Sidor finns till för dig som är kund – och för dig som är blivande kund

Logga in för att ta del av den viktigaste informationen om ditt köp och ditt konto.

Logga in

Vanliga frågor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får till oss gällande betallösningar. Hittar du inte svaret på just din fråga är du välkommen att höra av dig till oss.

Läs mer

Företagslösningar

Vi erbjuder flexibla och skräddarsydda lösningar för både butiker och för e-handel. Vi har stor erfarenhet av olika betallösningar både från Norden och Europa. Under många år har vi utvecklat effektiva och unika lösningar för en mängd olika branscher.

Vilken lösning passar ert företag?

Försäljning i butik

Med våra betallösningar kan ni erbjuda era kunder specialanpassade betallösningar för att öka både kundnöjdheten och försäljningen.

E-handel

Till er som behöver en lösning för e-handel erbjuder vi smidiga och prisvärda lösningar. Vi har lång erfarenhet av integrationer och support i samband med införande av betallösningar on-line. Betallösningarna är ett stöd i kundens köpprocess och ser till att hög konverting uppnås.

Kontakt

Hör av dig – vi berättar gärna mer!

0770 – 17 77 86
retail@sevenday.se

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt