Få den senaste mobilen varje år

Samsung Upgrade+ är betalningsalternativet som tillåter dig att få den senaste mobilen varje år.
Privata pengar

För varje år som går blir mobilerna bara bättre, snabbare och kraftfullare. Innovativa idéer leder till att tekniken konstant utvecklas och leder till nya fantastiska produkter. Med betalningsalternativet Samsung Upgrade+ kan du få den senaste mobilen varje år.

När vi köper mobiltelefoner i dag gör vi det ofta med intentioner att ha den i flera år och därefter byta ut den till den senaste modellen, även om vi kanske vill ha den senaste modellen långt tidigare. Det kan vara många saker som hindrar oss, exempelvis ekonomi eller hållbarhetstankar.

Men nu finns möjligheten till ett alternativt mobilägande hos Samsung, ett billigare mobilägande som ger oss mer flexibilitet när det kommer till att välja vår framtida mobil. Du får mer frihet att prova olika mobiler och behöver inte känna dig tvungen att ha samma mobil i fler år även när du känner dig redo för att prova en ny modell.

Så, vad är detta alternativa mobilägande?
Samsung Upgrade+ är betalningsalternativet som tillåter dig att få den senaste mobilen varje år. Du betalar en fast månadskostnad som delas upp på 24 månader, och när som helst efter 12 månader kan du uppgradera din mobil till den senaste Galaxy. Det enda du behöver göra är att lämna tillbaka den gamla mobilen och så får du en helt ny. Du kan vara trygg i att Samsung tar hand om den gamla mobilen och ser till att den återanvänds eller återvinns beroende på skicket den är i.

Läs mer om framtidens mobilägande och Samsung Upgrade+

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt