SevenDay blev Årets Bank-pristagare 2016

Tidningen Privata Affärer utser varje år de bästa aktörerna i branschen – SevenDay Privatlån finns bland 2016 års vinnare.
Låna

För andra året i följd har SevenDay prisats när Privata Affärer utser Sveriges bästa banker och finansiella tjänster.

Tidningen Privata Affärer lyfter årligen fram banker och finansiella tjänster som de tycker har utmärkt sig under året – något de har gjort ända sedan 1990.

Förra året utsågs SevenDays sparkonto till ”Årets Konto” och i år är det Sevenday Privatlån som får utmärkelsen ”Årets Prisgaranti”.

Vad betyder utmärkelsen för SevenDay?
– Vi är förstås väldigt glada och stolta över att ha fått utmärkelsen och att juryn har uppmärksammat fördelarna gällande vårt privatlån, säger Ina Einars, marknadschef på SevenDay.

Den som beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare, får här ett ännu lägre erbjudande.

Privata Affärers motivering

Privata Affärer skriver så här i sin motivering. ”Den som beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare, får här ett ännu lägre erbjudande.”

Ina Einars, SevenDay.

Varför vinner SevenDay ”Årets Prisgaranti”?
– Vad jag förstår är det för att vi vågar matcha andra bankers ränta och det har vi gjort ända sedan 2007. Vi är stolta över vår prisgaranti i vårt erbjudande gentemot kunderna – och det verkade som att årets jury har både uppmärksammat och gillat det.

SevenDays prisgaranti på privatlån innebär att om du skulle erbjudas och beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare i Sverige – så är du garanterad ett lägre pris hos SevenDay. Läs mer här.

Tidningen Privata Affärer hjälper konsumenter att hitta de bästa bankerna, finansiella aktörerna och tjänsterna. Läs mer om årets alla pristagare hos Privata Affärer.

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt