Därför är det extra smart med privatleasing just nu!

Volkswagen ID.4 Pro Performance. Foto: Volkswagen
Lynk & Co 01 Laddhybrid. Foto: Lynk & Co
Lynk & Co 01 Laddhybrid. Foto: Lynk & Co

Funderar du på att leasa din nästa bil? Vi går igenom fördelar och nackdelar med privatleasing. Dessutom får du ta del av ett riktigt bra erbjudande.

ERBJUDANDE FRÅN ARVAL

Att privatleasa en bil istället för att köpa en blir allt vanligare. Med privatleasing slipper du oroa dig över bilens värdeminskning och oväntade utgifter eftersom du istället för att äga bilen hyr den.

Bra erbjudande om privatleasing av elbil

I dag är mer än varannan ny bil som säljs en elbil och nu kan du ta del av leasingföretaget Arvals erbjudande där du väljer mellan en Volkswagen ID.4 Pro Performance och en Lynk & Co 01 Laddhybrid.

Hos Arval ingår alltid fast ränta i den fasta månadskostnaden vilket innebär full koll på dina utgifter och inga stigande räntekostnader. I kostnaden ingår även service och underhåll – och du behöver så klart inte oroa dig över någon kontantinsats.

Volkswagen ID.4 Pro Performance

ID.4 är en elbil som fungerar lika bra som familjebil som i jobbet. Kupén är rymlig, bagageutrymmet är stort och de många funktionerna och uppkopplade möjligheterna ser till att det blir en trygg och trivsam resa. Du kommer långt mellan laddningarna och snabbladdar bilen upp till 32 mil på 30 minuter. För dig som behöver längre räckvidd och mer prestanda är ID.4 det rätta valet. Batteriet är på hela 77 kWh och motoreffekten är 204 hk, vilket ger snabb acceleration och fina köregenskaper.

Erbjudande Volkswagen ID.4 Pro Performance:
Ditt pris, månadskostnad: 5 795 kr/mån
Jämförelsepris: 6 395 kr/mån
Avtalstid: 36 månader
Årlig körsträcka: 10 000 kilometer
Underhåll och service ingår
Begränsat antal
Läs mer om erbjudandet och skicka in en offertförfrågan här. 

Lynk & Co 01 Laddhybrid

Med laddhybriden Lynk & Co 01 får du en bil med hög standard, praktiska funktioner och högteknologiska detaljer. Dessutom har du en lång räckvidd på 69 km med ren eldrift. Bilen har 261 hästkrafter och du får mjuk och tyst acceleration med eldriften samtidigt som bränslemotorn är redo att kicka in när du behöver lite mer muskler under huven.

Alla versioner har ett stort, öppningsbart soltak, LED-strålkastare som automatiskt justerar ljusstyrkan och smart parkeringsassistans. För att bara nämna några av de många fina detaljerna.

Erbjudande Lynk & Co 01 Laddhybrid
Ditt pris, månadskostnad: 4 995 kronor
Avtalstid: 36 månader
Årlig körsträcka: 10 000 kilometer
Underhåll och service ingår
Begränsat antal
Läs mer om erbjudandet och skicka in en offertförfrågan här. 

Privatleasa elbil – därför kan Arval pressa priserna

När regeringen presenterade sin budget för 2023 meddelades att klimatbonusen i bonus malus-systemet skulle avskaffas 8 november 2022. Personer som funderade på att köpa en elbil blev nu av med chansen att få en bonus.
Det gäller dock inte om bilen är beställd innan 8 november, vilket Arvals bilar är – och med bonusen aktiverad kan Arval erbjuda ett lägre pris än många av sina konkurrenter.

Fördelar med privatleasing
 • Du behöver inte ta något lån eller spara ihop till en kontantinsats för att köpa en bil.
 • När du köper en bil tappar den som regel i värde så fort du kör ut den från bilaffären. Men någon värdeminskning behöver du inte oroa dig för när du leasar en bil. Istället kan du enkelt och smidigt lämna tillbaka bilen när avtalstiden gått ut.
 • Du betalar en fast månadskostnad eftersom Arval alltid erbjuder sina kunder fast ränta. Det gör att du slipper oroa dig över stigande räntor och oförutsedda kostnader.
 • I appen My Arval finns allt som rör din bil nära till hands och via appen kan du enkelt hitta till närmaste serviceställe.
 • Det ingår även service- och underhållskostnader i månadskostnaden, vilket gör att du slipper dyra överraskningar.
 • Du kan välja om du vill lägga till en heltäckande försäkring och däck där däckförvaring samt däckskifte ingår.
 • När du privatleasar genom Arval kan du välja mellan ett stort utbud av bilar. Varför inte testa en elbil till exempel?
 • För den som tvekar på att köpa en elbil sedan beslutet om slopad klimatbonus kan leasing av en elbil vara ett alternativ. Då får du chansen att testa att ha en elbil och se om det passar dig och din situation – utan att du behöver äga en.
Nackdelar med privatleasing
 • Många leasingbolag har en rörlig ränta på sina leasingavtal, men hos Arval är räntan alltid fast vilket gör att du kan förutse kostnaderna under hela leasingperioden. Om du inte har fast ränta kan det innebära ökade utgifter när räntorna höjs. Läs igenom villkoren noga.
 • Tänk på att du är begränsad till en viss körsträcka, välj en som passar dig och dina behov.
 • Det är viktig att komma ihåg att ett leasingavtal tecknas över en viss period, hos Arval är avtalen för privatleasing 36 månader långa. Avbryter du leasingavtalet innan behöver du betala en avgift.

Arval är specialiserade på fullserviceleasing och nya mobilitetslösningar och leasade nästan 1,5 miljoner fordon globalt vid slutet av december 2021. Varje dag erbjuder över 7 500 Arval-medarbetare i 30 länder flexibla lösningar för att göra resor sömlösa och hållbara för sina kunder. Arval grundades 1989 och ägs av BNP Paribas. Inom BNP Paribas-gruppen ingår Arval i Retail Banking & Services-divisionen. Arval och SevenDay Bank ingår i samma koncern.

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt