Välkommen till SevenDay Bank!

Logga in med BankID för att se lånet med fullständiga villkor och övriga lånehandlingar. Här kan du signera och ladda upp dokument.

Så går det till:

 • Logga in och godkänn skuldebrevet, villkoren och signera. Ange även bankkontonummer dit utbetalningen ska ske samt ladda upp dokument.
 • När du har signerat samtliga lånehandlingar så är nästa steg att vi handlägger ditt ärende och förbereder för utbetalning till ditt angivna bankkonto.

  När får jag pengarna?

  Så snart pengarna är redo att utbetalas kommer du att få ett SMS från oss. När pengarna finns på ditt konto kan du logga in på Mina sidor och se alla detaljer gällande ditt lån och dina samtliga lånehandlingar.

  Längre handläggningstider än normalt

  Vi har begränsat bemanningen på vårt kontor för att minska spridningen av Coronaviruset bland våra anställda. Det innebär att vi har längre handläggningstider och att det kan ta längre tid än normalt innan utbetalning av lånet kan ske.

  Du får ett SMS från oss när utbetalning skett

  Vi ber dig ha överseende med de längre handläggningstiderna och invänta SMS:et från oss. SMS:et får du när utbetalning gjorts till ditt konto.

Läs, godkänn, signera
- enkelt med BankID.