Sugen på en annorlunda semester?

annorlunda semester
Att cykla i de svenska fjällen är ett häftigt sätt att uppleva naturen på.Foto: Daniel Rönnbäck/Sälenfjällen
Resor

Är du inte sugen på färdigpaketerade resor, informationsträffar med gratisdrink och lekar vid poolen finns många andra alternativ till din semester.

En lyckad semester behöver förstås inte vara en charter. Här följer några alternativ för dig som har andra planer är vill ha en mer annorlunda semester.

  • Barnsemester.se har tips på populära semestrar för barnfamiljer.
  • ICAkuriren har smarta och prisvärda semestertips i sommarsverige.
  • Hideaways.se förmedlar hotell och ”gömställen” i södra Europa.

Sugen på att hyra stuga i Sverige eller utomlands? Här är några länkar till olika uthyrare:

Semestra med bil


Kanske du föredrar en mobil semester? Följande webbsidor ger antingen råd och tips om resan eller erbjuder hotell- eller stugpaket samt campingplatser för dig som kör bil, husbil eller har husvagn.

Semestra till sjöss


Drömmer du om en semester på böljan den blå? Här finns exempel på rederier som anordnar korta eller långa kryssningar, med svenska hamnar som utgångspunkt eller utländska.

Semester på sadeln

Cykelsemester förenar sköna naturupplevelser och motion. Här kommer länkar för dig som ser fram mot att trampa dig fram genom semestern.

Båtluffa

Sveriges skärgårdar erbjuder fantastiska möjligheter att luffa runt bland öarna och kombinera med tältning, stughyrning eller bo på värdshus. Annars finns mer exotiska länder som Karibien, Grekland och Asien att välja mellan

Fjällvandra

Att vandra i de svenska fjällen eller bergsvandring utomlands är en skön kombination av naturupplevelser och fysisk aktivitet. Här följer några värdefulla länkar.

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt