Samhällsengagemang

Vi har ett väl fungerande skyddsnät i Sverige. Ändå behövs det engagerade och duktiga frivilligorganisationer för att ta vid där samhällets resurser tar slut eller inte når fram. Vi på SevenDay Bank har fastnat för att stödja en av dessa organisationer, nämligen en stiftelse som har som syfte att förverkliga svårt sjuka barns önskedrömmar.

Det är Stiftelsen Min Stora Dag
Verksamheten är helt uppbyggd på frivillig och volontär basis. Idag finns det ca 300 volontärer spridda över hela landet som med stort hjärta och varmt engagemang ger av sin tid och kunskap. Stiftelsen Min Stora Dag drivs med hjälp av bidrag från stiftelser, företag och privatpersoner och har ett 90-konto övervakat av Stiftelsen För Insamlingskontroll  .

Barnen är 4-18 år och bor i Sverige. Stiftelsen arrangerar även gruppevenemang för barn på sjukhus. Det är läkarna på alla Min Stora Daguniversitetssjukhus i landet som identifierar de barn som får önska sig en stor dag. En Stor Dag är ett avbrott i tillvaron när sjukhusdagarna är långa och behandlingarna svåra. Antalet Stora Dagar 2017: 4 560 barn fick sina önskedrömmar uppfyllda, och många sjuka barn fick gå på gruppevenemang som Stiftelsen anordnade.

Gå gärna in på deras hemsida www.minstoradag.org  och klicka dig vidare till "Stora Dagar". Där finns exempel på de fantastiska evenemang som stiftelsen lyckats genomföra.

Vi ger våra bidrag till Stiftelsen Min Stora Dag
I stället för att köpa särskilda julkort och ge mindre bidrag till ett stort antal organisationer har vi på SevenDay valt att stödja Stiftelsen Min Stora Dag med en donation varje år.

Vi ger dig prisgaranti på våra privatlån  Ansök om lån
Ansök här  Öppna sparkonto
med BankID  Vi stödjer Min Stora Dag

Följ oss på Facebook

Dela