Enkelt, lättillgängligt och prisvärt

Vi är specialister på lån utan
säkerhet och tryggt sparande.

2007

SevenDay Bank är specialister på lån utan säkerhet och attraktivt sparande sedan 2007. Vi investerar i långsiktiga kundrelationer. Vår affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga spar- och låneprodukter till konsumenter.

2017

SevenDay Bank ingår i den franska koncernen BNP Paribas Personal Finance Group sedan 2017 med 19 500 anställda i mer än 30 länder. SevenDay Bank är en filial till danska Express Bank.

Våra tjänster

Välkommen!

Vi stödjer Min Stora Dag

Min Stora Dag logga

Vi stödjer kontinuerligt Min Stora Dag, en stiftelse vars syfte är att
förverkliga svårt sjuka barns önskedrömmar.

Mer om vårt engagemang

Alltid hos ossFull trygghet och bra villkor

SevenDay Prisgaranti

Vi ger våra kunder prisgaranti på privatlån. Om du skulle beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare i Sverige, lovar vi att matcha deras erbjudande. Vi vill försäkra oss om att våra kunder erbjuds villkor av oss som tål att jämföras.

Läs mer om prisgaranti

Vi vill ha nöjda kunder

Vårt mål är att genom enkel och personlig hantering göra våra kunder nöjda. Vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att vara det självklara valet oavsett om ett lånebehov uppstår eller om man vill ha ett tryggt sparande.

Insättningsgaranti

Som kund hos SevenDay Bank är ditt sparande skyddat av den danska statliga insättningsgarantin med kompletterande skydd från den svenska statliga insättningsgarantin.

Läs mer om insättningsgaranti

Privata Pengar

Privata Pengar är SevenDay Banks egna sajt om privatekonomi. Vi håller dig ständigt uppdaterad kring privatekonomi och kloka och lönsamma dig, din familj och din plånbok. Följ oss på Facebook.

 

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt