Enkelt att samla alla dina lån på ett ställe

Samla dina lån och krediter
och sänk din månadskostnad

Samla dina lån och andra krediter

I de flesta svenska hushåll har man tagit någon form av lån, exempelvis i samband med köp av möbler, datorer, TV, vitvaror eller resor. Kanske har du också avbetalningskrediter för din bil, båt eller motorcykel. I många fall rör det sig om dyra lån och krediter, men genom att samla dina lån kan du oftast sänka din ränta, få färre avgifter och räkningar att betala varje månad – och på så sätt sänka din totala månadskostnad samt få en bättre översikt över din ekonomi.

 

Vi vill gärna se över möjligheten att samla dina befintliga lån och krediter

Samla dina lån på ett och samma ställe hos SevenDay Bank. Vi kan göra det enklare att hantera dina lån och krediter. Inte nog med att vi hjälper dig samla dina lån, vi har även SevenDay Prisgaranti™. Det innebär att om en annan långivare erbjuder dig ett lån med lägre effektivränta så sänker vi din ränta så att den blir lägre på ditt beviljade lån hos oss. Läs mer om Prisgaranti. Med hjälp av kalkylen nedan kan du se exempel på vad ett lån hos oss kan kosta.

Beräkna din månadskostnad

Räntan på privatlån är individuell f n 3,45% – 12,95%

Räntan bestäms efter kreditprövning. Effektivräntan enligt lag vid 125 000 kr och 12 år är 5,14 % beräknad på exempelränta 4,95 % och max effektivränta är 14,60 %. Återbetalningstid 1-12 år. 1/1-18.

kr
Din månadskostnad blir:
Exempelränta: 3,45%
Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt