Ansök om privatlån utan säkerhet

För alla dina goda idéer

Det finns många investeringar som kan göra vardagen enklare och livet roligare. Oavsett om det handlar om bröllop, hemrenovering eller någonting annat så kan vi göra det möjligt för dig att komma vidare. SevenDay Bank erbjuder Privatlån med låg ränta, så att du kan komma i gång med ditt nästa projekt.

Ansök om privatlån, tryggt och säkert online. Se priset på vårt privatlån genom att använda vår lånekalkylator här nedan.

Låna upp till 500 000 kr

Välj belopp och återbetalningstid

kr
Din månadskostnad blir:

Beräknat med följande ränta: 10,49%

Tryggt med SevenDay Prisgaranti

SevenDay Prisgaranti innebär att om en annan långivare erbjuder dig ett lån med lägre effektivränta så sänker vi din ränta så att den blir lägre på ditt beviljade lån hos oss.

 

Bra att veta Så går det till

1. Låneansökan

Du fyller i en låneansökan och godkänner att en kreditupplysning tas.

2. Besked och godkännande

Du får besked direkt och signerar enkelt skuldebrevet med BankID.

3. Utbetalning

Pengarna betalas ut till ditt bankkonto.

Privatlån: För dig och ditt liv

Livet är fullt av situationer – väntade som oväntade, och ibland kan man behöva låna pengar. Om du vill låna pengar för att finansiera dina framtida projekt så kan ett privatlån vara ett alternativ.

Om du lånar pengar av oss så får du inte bara ett privatlån med låg ränta, utan vi kan erbjuda dig ett privatlån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver ha någon säkerhet, som exempelvis en bostad eller bil, för att kunna låna pengar. Du får i stället trygghet genom att låna hos en bank med gedigen erfarenhet av den svenska marknaden.

Det är du som avgör vad som är värt ett privatlån

Du kanske vill investera i en båt eller hemrenovering? Eller köpa en cykel? Du avgör om du vill låna pengar och om det är värt att ta ett privatlån.

Borsta tänderna

Semester

Säkert privatlån online

Att ansöka om ett privatlån är säkert hos oss. Vi är en av de banker och långivare som ger dig möjligheten att sköta det mesta online, men om du har några frågor eller behöver hjälp med ditt ärende så finns vårt Kundcenter tillgängligt via mejl och telefon.

Att ta ett Privatlån från SevenDay Bank ger dig ett säkert val när du behöver ett lån, och dessutom till låg ränta.

Hur du ansöker om ett privatlån

  1. Det första steget till ett privatlån är att fylla i och skicka in din låneansökan.
  2. När vi har tagit emot din ansökan kommer vi att behandla den så snart som möjligt. Utifrån den inlämnade informationen gör vi en bedömning om vi kan erbjuda dig ett privatlån.
  3. Om din ansökan godkänns kommer vi att påbörja handläggningen. Du har oftast pengarna överförda till ditt bankkonto inom några bankdagar.

Läs mer om våra banklån

Hängmatta

Varför välja SevenDay Bank framför andra banker och långivare?

  • Spara tid – låna pengar utan personligt möte
  • Låna tryggt och säkert – du kan ansöka om privatlån online
  • Låna utan att ställa säkerhet
  • Din ansökan om privatlån är inte bindande
  • Du får lån hos en bank med mer än 15 års erfarenhet i Sverige

Nöjda kunder år efter år

Sedan 2007 har vi lånat ut pengar till privatpersoner. År 2017 blev vi dessutom starkare bland banker och långivare genom att ingå i den franska koncernen BNP Paribas Personal Finance Group, med verksamhet i över 30 länder och närmare 20 000 anställda.

Vi försöker alltid hantera varje låneansökan så snabbt vi kan och vi vill alltid finnas där vid eventuella frågor som kan uppstå. Samtidigt strävar vi efter långsiktiga kundrelationer genom att försöka göra våra kunder så nöjda som möjligt.

Läs mer om SevenDay Bank som företag här

Vanliga frågor om lån utan säkerhet

Ta reda på allt om lån utan säkerhet. Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi brukar få. Klicka på frågan så visas svaret. Om du inte får svar på dina frågor, så tveka inte att kontakta oss!

Ett privatlån är ett lån där du kan spendera pengarna på det du behöver eller drömmer om. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, vilket innebär att du inte behöver lämna säkerhet, exempelvis i form av en bostad eller bil, för lånet. Du måste vara minst 20 år fyllda för att kunna ansöka om ett lån hos oss.

För att hitta det bästa och billigaste lånet så är det bra att jämföra privatlån hos olika banker och låneinstitut. När du jämför lån är det viktigt att titta på den effektiva räntan. Med effektiv ränta inkluderas alla kostnader, som exempelvis aviavgift, ränta och uppläggningsavgift, för lånet. Den nominella räntan visar endast kostnaden för själva lånet i sig, utan avgifter.

Det beror på hur mycket pengar du vill låna, vilken ränta du får och din återbetalningstid. När du ansöker om ett lån tar vi en kreditupplysning hos UC och Bisnode. Utifrån dessa upplysningar får vi en bild av din kreditvärdighet, som i sin tur ligger till grund för vårt kreditbeslut och vår räntesättning. Räntan sätts individuellt, vilket innebär att vi inte kan säga vilken ränta du får innan en ansökan är gjord. I vår lånekalkylator kan du snabbt se vad ett privatlån kan kosta dig.

Ett privatlån utan säkerhet är ett lån för privat konsumtion, vilken innebär att du inte behöver ställa säkerhet, som exempelvis bil eller bostad, för ditt lån.

Du kan ansöka om ett lån från 10 000 kronor upp till 500 000 kronor. Du väljer själv vilket belopp som passar dig och ansöker sedan om lånet online. Om ni är två sökande ökar chansen till att kunna få ett lån beviljat, detta då vi räknar med bådas inkomster och kreditvärdighet.

Vi betalar normalt sett ut lånet inom 2-3 bankdagar. Om du vill att vi, i samband med utbetalning, även ska betala av en del av dina befintliga lån eller krediter (ett så kallat samlingslån) så kan handläggningen ta något längre tid.

För att kunna erbjuda dig ett privatlån så måste vi ta en kreditupplysning på dig och din eventuella medsökande. Kreditupplysningen ligger till grund för själva kreditbedömningen som vi behöver göra för att se om vi kan bevilja ett lån.

Du kan hitta det bästa lånealternativet för dig genom att jämföra priset hos olika långivare. Antingen väljer du banker som du redan känner till, eller så kan du använda dig av olika jämförelsesajter. Många låneförmedlare tar endast en kreditupplysning, men du får bud från flera olika långivare.

Våra lästips
Här får du kloka råd för dig,
din familj och din plånbok.
Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt