Garanterat bästa pris

Alltid prisgaranti när du ansöker om
Privatlån hos SevenDay Bank.

SevenDay Prisgaranti™

Följande krav ska vara uppfyllda för att kunna utnyttja vår Prisgaranti
  • Garantin gäller om du har beviljats ett Privatlån hos SevenDay Bank.
  • Garantin gäller om en annan långivare på marknaden som är bank eller kreditmarknadsbolag har beviljat ett privatlån och detta dokumenterats skriftligen.

  • Garantin gäller endast om den andre långivaren erbjudit samma typ av lån som SevenDay Bank erbjuder, dvs. ett lån utan säkerhet, i motsvarande ränteläge och i svenska kronor.
  • Garantin gäller inte lån som är kopplade till viss anställning (garanterade av arbetsgivaren), lån till köp i butik (subventionerade) eller betalande medlemskap (s.k. medlemslån).
  • Garantin gäller för låneansökan som har gjorts på sevenday.se eller via telefon till SevenDay Bank.
  • Garantin gäller endast samma lånebelopp och löptid.
  • Garantin gäller under 7 dagar från det att SevenDay Bank beviljat lånet och du måste åberopa garantin till SevenDay Bank inom denna tid.
  • Garantin gäller totalpriset – dvs. ränta och avgifter omräknade till effektivränta i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Maximal sänkning till SevenDay Banks lägsta ränta enligt aktuell prislista.

Tryggt med SevenDay Prisgaranti

SevenDay Prisgaranti innebär att om en annan långivare erbjuder dig ett lån med lägre effektivränta så sänker vi din ränta så att den blir lägre på ditt beviljade lån hos oss.

 

Beräkna din månadskostnad

Räntan på privatlån är rörlig f.n. 4,99% – 17,99% och bestäms efter kreditprövning (30 juni 2023). Effektivräntan enligt lag vid 185 000 kr, 495 kr i uppläggningsavgift, 0 kr i aviavgift och en återbetalningstid på 6 år är 10,16% beräknad på exempelränta 9,49%. Totalt att återbetala blir 244 885 kr och antal avbetalningar är 72.

kr
Din månadskostnad blir:
Exempelränta: 9,49%
Så här enkelt använder du Prisgaranti
  1. Kontakta oss inom sju dagar på telefon 0770 – 17 77 70 eller skicka e-post till: kundcenter@sevenday.se.
  2. Sänd inom samma tid in ett underlag att du beviljats kredit med lägre effektivränta.
Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt