Låna 100 000 kronor till låg ränta

Här kan du låna 100 000 kr eller mer

Förverkliga drömmen om ett stort bostadsprojekt eller en ny bil. Kom igång med din låneansökan här!

100 000 kr räcker långt. Det kan vara för ett nytt kök eller badrum, eller en uppgradering av bilen, vilket kan hjälpa till att göra vardagen enklare och livet roligare. På SevenDay Bank gör vi det enkelt och säkert för våra kunder att ansöka om lån. Vi erbjuder lån på upp till 500 000 kronor, så ifall du behöver spendera mer än 100 000 kronor så har du möjlighet att ansöka om ett högre lånebelopp.

Låna upp till 500 000 kr

Välj belopp och återbetalningstid

kr
Din månadskostnad blir:

Beräknat med följande ränta: 9,49%

Låna hos SevenDay

  • Specialister på lån utan säkerhet sedan 2007
  • Full trygghet och bra villkor
  • Många nöjda kunder och vinnare av bästa kundservice

Låneräntor

  • För närvarande 4,99 % – 17,99 %

Representativt exempel för Privatlån hos SevenDay Bank: Räntan är för närvarande 4,99% – 17,99%, vilket ger en effektiv ränta om 5,18% – 19,84% (30 juni 2023). Räntan är rörlig och sätts individuellt efter kreditprövning. Vid ett lån om 185 000 kronor, 495 kronor i uppläggningsavgift och 0 kronor i aviavgift som återbetalas på 6 år med en ränta på 9,49% blir den effektiva räntan 10,16 %. Du betalar 3401 kronor per månad och antalet avbetalningar är 72. Totalt att återbetala blir 244 885 kronor.

Bra att veta Så går det till

1. Låneansökan

Du fyller i en låneansökan och godkänner att en kreditupplysning tas.

2. Besked och godkännande

Du får besked direkt och signerar enkelt skuldebrevet med BankID.

3. Utbetalning

Pengarna betalas ut till ditt bankkonto.

Man som drömmer

Rimliga räntor och lånevillkor

Vi erbjuder lån till mycket rimliga räntor och schyssta lånevillkor – dessutom får du på kort tid svar på din ansökan. Om du blir godkänd för ett lån kan du ha pengarna på ditt bankkonto inom några bankdagar. Vi vill göra det enkelt för dig att förverkliga dina drömmar oavsett om du behöver pengar till extra hästkrafter eller mer utrymme när familjen växer.

Vi anser att det ska vara enkelt att ansöka om och låna 100 000 kr. så att du kan uppfylla alla de önskemål och drömmar som du bär på. Du kan exempelvis välja om du vill lägga pengarna på en bil, ett hus eller ett bröllop. Eller på något helt annat. Det är ju din dröm, så du bestämmer!

Låna 100 000 kronor och påbörja din ansökan idag.

Par jämför lån
Vinterträdgård

Vanliga frågor om att låna 100 000 kr

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi brukar få. Klicka på frågan så visas svaret. Om du inte får svar på dina frågor, så tveka inte att kontakta oss!

Många frågor kan dyka upp inför att ta ett lån och en av dem kan vara: Vad kostar det att låna 100 000 kronor? Och hur kommer lånet att påverka min ekonomi i framtiden? Det är viktigt att ställa frågorna både till dig själv och till banken, innan du skriver under på ett kreditavtal. Hos SevenDay Bank kan du låna till låg ränta utan säkerhet. Men för att kunna beräkna vad ett lån på 100 000 kronor exakt kommer att kosta dig så du kan börja med att beräkna ditt lån i vår lånekalkylator. I kalkylatorn väljer du lånebelopp och löptid, varefter du kan se hur mycket du betalar varje månad på ditt lån. Ska du exempelvis låna 100 000 kr så är detta det bästa sättet ifall du snabbt behöver se vad lånet kommer att kosta dig.

Ansökan i sig är inte bindande, så du är endast ansvarig för lånet om du väljer att underteckna kreditavtalet (och inte därefter använder din 14-dagars ångerrätt).

Vi garanterar en enkel och säker online-låneprocess hos SevenDay Bank. Du lånar pengar från en långivare som har mer än 15 års erfarenhet av den svenska lånemarknaden.

Ett lån – 10 000 kr, 100 000 kr eller mer, ger dig många alternativ, och du bestämmer själv vad du vill använda pengarna till. Ska det vara ett nytt kök, en bil eller renovering?

Det är en fördel att ansöka om ett större lån tillsammans med din partner eller make. Medsökande är inget krav men ökar chansen att din låneansökan godkänns, eftersom båda era ekonomier ingår i den totala kreditvärdigheten.

Som utgångspunkt bör du alltid jämföra ditt lån med flera olika långivare. Det kan du till exempel göra via olika jämförelsesajter.

Som regel kan du göra detta, men det kräver en förnyad kreditprövning.

Ja. Alla lån hos SevenDay Bank är utan säkerhet, men vi gör en grundlig kreditbedömning av din ekonomi. På så sätt ser vi till att du kan bära lånet så att du tryggt kan låna.

Som regel är alla lån med rörlig ränta – om inget annat anges i låneerbjudandet.

Termen står för ”årlig procentsats”, efter engelskans ”annual percentage rate”, och speglar den effektiva räntan. Denna ränta anger den totala årliga lånekostnaden i procent, i förhållande till lånets storlek. Som regel är denna den bästa faktorn att titta på när man jämför låneerbjudanden. Läs mer om den effektiva räntan.

Om SevenDay Bank

På SevenDay Bank har vi fler än 40 000 nöjda kunder, och vi vill att det ska vara lätt att förstå våra produkter och enkelt att ansöka om ett privatlån. Vi har också mer än 15 års erfarenhet som långivare på den svenska marknaden. Våra över 80 anställda arbetar varje dag för att leverera bra kundservice och skapa bättre lånealternativ åt dig.

Du kan läsa mycket mer om SevenDay Bank här

Alltid hos ossFull trygghet och bra villkor

Vill du göra ett tilläggslån?

Vill du utöka ditt befintliga lån? Du kanske ska köpa en bil, en båt, ut och resa eller renovera? Oavsett vad du behöver pengarna till, så är det oftast enklast och mest prisvärt att utöka det lån du redan har. Du kan ansöka om att utöka ditt lån upp till 500 000 kr på Mina Sidor.
ansök om tilläggslån på mina sidor

Liv och Låneskydd

SevenDay Låneskydd är en trygghet för dig och din ekonomi. Skulle något oförutsett inträffa såsom att du blir sjukskriven eller arbetslös, är det bra att ha en försäkring som kan ta hand om en del av månadsutgifterna. Läs mer

SevenDay Prisgaranti

Vi ger dig prisgaranti på privatlån. Om du skulle
erbjudas och beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare i Sverige, lovar vi att du får ett lägre pris hos oss.
Mer om prisgaranti

Betalningsfri månad

Betalningsfri månad är en tjänst som du kan utnyttja för att minska dina kostnader de månader du behöver pengar till annat. För att använda dig av betalningsfri månad behöver du bara kontakta Kundcenter, så hjälper vi dig.
Ansök om betalningsfri månad

Våra lästips
Här får du kloka råd för dig,
din familj och din plånbok.
Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt