Räkna på ett billån utan kontantinsats
– utan orimliga räntor

Går du i tankarna att köpa en bil?

Oavsett om det är första köpet eller om din nuvarande bil inte längre passar dina behov, så kan vi hjälpa dig med bilfinansiering när du behöver låna till bilköp. Vi erbjuder ett billån till bra och rättvisa villkor där du kan låna utan krav på kontantinsats. När du lånar hos oss får du alltid ett flexibelt lån där du kan lösa lånet när du vill, utan extra avgifter.

I kalkylen nedan kan du beräkna och se exempel på vad ett billån kan kosta.

Fördelarna med SevenDay billån

 • Ingen kontantinsats krävs.
 • Ingen säkerhet i bilen.
 • Flexibel återbetalningstid upp till12 år
 • Inget restvärde – det vill säga hela billånet amorteras klart.
 • Vi hjälper dig lösa ditt gamla billån om du önskar.

Prislista
Lånevillkor

Låna upp till 500 000 kr

Välj belopp och återbetalningstid

kr
Din månadskostnad blir:

Beräknat med följande ränta: 10,49%

Räntan är rörlig (för närvarande 6,45% – 19,95%) och sätts efter en individuell kreditprövning. Uppläggningsavgift är 495 kr och aviavgift 0 kr vid autogiro med e-avi. Representativt exempel (24 oktober 2023): vid ett kreditbelopp om 185 000 kr med årlig rörlig kreditränta om 10,49% och 6 års löptid (72 återbetalningstillfällen) uppgår den effektiva räntan till 11,28%. Det totala beloppet att betala vid oförändrad ränta blir 251 727 kr och din månadskostnad blir 3 496 kr.

Ansök om billån upp till 500 000 kr

Det kan vara dyrt att få till en bra bilresa men med ett billån hos SevenDay Bank har du råd med bilen som täcker dina behov istället för att behöva kompromissa med din drömbil.
Alla våra billån är utan kontantinsats, så att du kan komma igång med att och förverkliga din dröm på hjul direkt. Hos oss kan du ansöka om det lånebelopp du behöver, oavsett om det är en exklusiv bilmodell, en praktisk familjebil eller en billigare begagnad bil.

Låna till bil som passar just dig och dina behov, digitalt med bankID, utan att behöva ta dig till banken.

1. Låneansökan

Du fyller i en låneansökan och godkänner att en kreditupplysning tas.

2. Besked och godkännande

Du får besked direkt och signerar enkelt skuldebrevet med BankID.

3. Utbetalning

Pengarna betalas ut till ditt bankkonto.

 

Bilfinansiering till konkurrenskraftig ränta

Det finns skäl till att våra kunder väljer att återvända till SevenDay Bank för allt från förmånlig bilfinansiering till renoveringslån eller för att samla andra lån och krediter. Vi erbjuder ett tryggt och smidigt lån, där vi säkerställer en bra upplevelse från ansökan till dess att lånet är återbetalt. Fördelar med att ansöka om ett SevenDay billån:

 • Det tar bara några minuter att ansöka om ett billån.
 • Billånet är ett blancolån – låna utan säkerhet.
 • Det behövs ingen kontantinsats när du tar billån.
Väg med blommor

Billån utan kontantinsats och utan överraskningar

Låna pengar till en bil på SevenDay Bank utan kontantinsats och utan överraskningar. När du har valt belopp och löptid i billånekalkylatorn kan du direkt se vad din preliminära månadskostnad blir för finansieringen av din nya bil. Vi har transparanta villkor, utan dolda avgifter eller överraskningar som gör ditt lån onödigt dyrt.

Vill du veta exakt vad din månadskostnad blir om du blir beviljad ett SevenDay Billån? Du är välkommen att skicka in en icke-bindande låneansökan, där du får svar digitalt. Du har sedan 30 dagars giltighetstid på erbjudandet, utan krav på att slutföra lånet. Lånet blir bindande först när du undertecknar kreditavtalet och du skickat in kompletterande uppgifter, så som kundkännedoms frågor eventuella underlag.

Med ett lånelöfte från oss så kan du gå till bilhandlaren med vetskapen om ditt låneutrymme och undvika att mista chansen när du hittar din drömbil. Missa inte en bra körupplevelse – ha råd med rätt bil, med trygg finansiering och utan kontantinsats. Kom igång och ansök om ditt billån redan idag.

Om SevenDay Bank

Hos SevenDay Bank har vi mer än 15 års erfaranhet som långivare på den svenska marknaden och över 40 000 nöjda kunder. Vi vill att det ska vara lätt att förstå våra produkter och enkelt att ansöka om lån, oavsett om du lånar till ett bilköp, renovering eller för att samla dina lån och krediter. Våra över 80 anställda arbetar varje dag för att leverera bra kundservice och skapa bättre lånealternativ som är rätt för dig, både idag och imorgon.

Ansök om billån

Vad bör man vara uppmärksam på?

Det finns ett antal saker du bör vara medveten om och tänka på innan du tar ett billån. Nedan har vi listat några av de saker som kan vara viktiga att känna till:

 • Effektiv ränta på billån: Den effektiva räntan visar den totala kostnaden för ett lån under ett helt år. Till skillnad från den nominella räntan så inkluderar den effektiva räntan alla eventuella avgifter relaterade till lånet, såsom uppläggningsavgift och aviavgift. När du vill jämföra olika lån är det den effektiva räntan du använder dig av. Den effektiva räntan kan göra det enklare för dig när du jämför billån från flera olika långivare, så att du kan hitta det bästa lånet för dig. Du hittar mer information om detta här: beräkna effektivränta.
 • Ränteavdrag på billån: Kostnaden för amorteringen på billånet går inte att dra av. Däremot kan du få avdrag på dina räntekostnader, vi rapporterar in informationen till skatteverket och du behöver därför inte göra något själv. Du kan läsa mer om möjligheterna för ränteavdrag på Skatteverkets hemsida.
 • Billån utan säkerhet: Vissa långivare erbjuder billån med säkerhet. I korthet innebär det att de använder bilen som säkerhet om du inte följer avtalen om återbetalning. Med andra ord har din långivare möjlighet att få tillbaka det lånade beloppet om du inte betalar av ditt billån. Hos SevenDay Bank tar vi inte säkerhet i bilen.

Billån – vanliga frågor och svar

Här har vi samlat vanliga frågor och svar som berör våra billån. Hittar du inte svaret på din fråga? Läs mer här under vanliga frågor om lån, eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

SevenDay Bank har mer än 15 års erfarenhet av lånemarknaden. Vi strävar efter att göra låneprocessen så enkel som möjlig för dig. Dessutom kan du låna pengar utan säkerhet och du får full frihet att bestämma vilken bil du vill köpa.

Ett billån är i grunden inte mycket annorlunda än något annat lån du kan få på banken. När du lånar pengar till en ny bil betalar du av det lånade beloppet varje månad tills du inte längre är skyldig pengar till din långivare. Som med de flesta andra typer av lån så läggs ränta på ditt billån vilket innebär att du betalar mer än köpeskillingen, totalt sett.

Du bestämmer själv vilken bil du vill låna pengar till. Vi lägger ingen värdering i om du lånar till en ny exklusiv modell, en praktisk bensinsnål familjebil eller om du ska finansiera en billig begagnad bil. Vi ser till att lånet är det rätta för dig, oavsett vilken bil du vill införskaffa.

Nej vi tar ingen säkerhet i bilen. SevenDay Billån är ett lån utan säkerhet.

Nej, eftersom bilen inte är vår säkerhet behöver du inte lösa lånet om du säljer bilen.

Nej. Hos SevenDay Bank erbjuder vi billån utan kontantinsats vilket innebär att du inte behöver ställa säkerhet för lånet eller gå in med sparat kapital. Du kan ansöka om lån för att finansiera hela bilens pris.

Nej, du kan även köpa bilen av en privatperson, lånebeloppet kommer att sättas in på ditt bankkonto.

Kryssa för ”lösa nuvarande billån” i låneansökan. Du har då möjlighet att fylla i en betalorder tillsammans med skuldebrevetet i din digitala ansökan under steget ”lösa andra lån”. Fyll i betalordern och ladda upp din senaste låneavi direkt i ansökan, vi kontaktar dig om vi behöver kompletterande uppgifter. Det kostar inget extra att få hjälp att lösa andra lån och krediter, men det kan vara bra att ha i åtanke att handläggningstiden kan bli något längre än om vi betalar ut pengarna direkt till ditt konto.

Nej, lånet är slutbetalt när lånetiden löpt tillända.

Ja det går bra. Du kan antingen teckna SevenDay Låneskydd gör direkt i ansökan, eller kontakta oss per telefon för att få hjälp av en försäkringsförmedlare.

Våra lästips
Här får du kloka råd för dig,
din familj och din plånbok.
 
Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt