Driven och ansvarsfull analytiker

Vi söker en analytiker som gillar att utveckla affärer genom strategisk analys och vill vara med och bygga upp en ledande bankaktör i Norden i ett internationellt klimat. I din roll kommer du att samarbeta med kollegor både i norden och i Europa. Du kommer även att ha externa kontakter. Vi finns i ljusa trevliga lokaler på hög höjd i Kista Science Tower.

SevenDay Bank utökar sin sälj- och marknadsavdelning med en analytiker. Du kommer i huvudsak att arbeta med krediter och kontosparande för konsumenter. Du rapporterar till försäljning- och marknadschefen som ingår i företagets ledningsgrupp. På kontoret i Kista arbetar ca 65 medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:
• Hantera data för modellering och/eller kampanjer.
• Simulering av händelser, ta fram mätmetoder för att kunna mäta effekter av tester och olika kampanjer.
•  Kvantitativ analys och kunna hantera stora datamängder.
•  Uppföljning och analys av kampanjer och partnersamarbeten.
• Omni-channel uppföljning – hitta metoder för att följa upp kampanjer på ett effektivt sätt.
•  Utveckla befintliga spar- och låneportföljer.
• Sammanställa rapporter och presentationer.
•  Samarbeta med övriga analytiker och IT på företaget.
•  Vara beställare och kravställare på externa partner vid behov.
•  Ta fram marknadsstrategier som leder till ökad ROI och kundlojalitet.

I tjänsten ingår även att utveckla och underhålla befintliga analyser och rapporter. Krav ställs även på att du följer regler och lagar avseende marknadsföring och kreditbedömning.

Din bakgrund/profil
Du har troligen en högskoleutbildning inom matematik/statistik. Du har några års erfarenhet av arbete inom bank/finans/försäkring och känner dig bekväm med statistiska program som R, SAS eller SQL. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska då en del av kommunikationen sker på engelska. Du är självklart en avancerad användare i Excel. Som person är du prestigelös, ödmjuk och kommunikativ.

Du är drivande och självgående och förstår din roll i ett större affärskritiskt sammanhang. Förutom din analytiska förmåga, ska du kunna dra slutsatser och identifiera problem och hittar lösningar som du kan presentera för intressenter. Du har lätt för att ta initiativ och att arbeta proaktivt.

 Ansökan
Är du intresserad av tjänsten, skicka in din ansökan till oss. Sista ansökningsdatum är 31 maj. Dock bearbetar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare – Skicka därför in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ina.einars@sevenday.se eller 073-9125377.

Jobbansökan

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt