Vi söker kravhandläggare

Har du ett brinnande intresse för att hjälpa kunder få rätsida på sina ekonomiska utmaningar? Söker du mer ansvar och vill jobba på Operations i en internationell miljö? Nu finns en möjlighet att vara med och bidra till en av Europas största banker som dessutom präglas av en stark tillväxt, inte minst inom Norden.

Arbetsbeskrivning
Collections uppdrag är att hjälpa våra kunder med olika betalningslösningar för att bibehålla goda kundrelationer och därmed minimera SevenDay Banks kreditförluster. I rollen förväntas du vara lösningsorienterad, självgående och beslutsför. Du kommer att hantera känsliga ärenden och samtal och det är viktigt att göra rätt bedömning, både ur ett kund och bolagsperspektiv. Vårt team präglas av kundfokus, laganda och högt tempo och den här typen av arbetsuppgifter kräver att du har en god kommunikativ förmåga. Vi arbetar med telefonen som huvudsakligt arbetsredskap så det är viktigt att du har en fallenhet för att hantera kundkontakter över telefon.

Primära arbetsuppgifter:

  • Hantera kundärenden gällande uteblivna betalningar
  • Se över hjälpinsatser och olika betalningslösningar/avbetalningsplaner
  • Kontakt med externa samarbetspartners, myndigheter och advokater
  • Hantera ärenden som ligger under sent kravarbete eller som är avskrivna och föremål för återvinning
  • Hantera specialärenden så som bedrägerier, dödsbon, skuldsaneringar

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du har tidigare erfarenhet från collections och/eller legal collections och har lägst gymnasieutbildning. För att vara framgångsrik i rollen drivs du av att arbeta i en föränderlig och internationell miljö och du fokuserar på lösningar istället för hinder. Du motiveras av att jobba mot uppsatta mål och har god förmåga att prioritera och att arbeta strukturerat. Vi kommer under 2021 byta IT plattform så har du tidigare erfarenhet av collectionssystemet CACS är det meriterande.

SevenDay Bank och Express Bank tillhör BNP Paribas koncernen
BNP Paribas Personal Finance har verksamhet i mer än 30 länder världen över med 19 500 medarbetare och cirka 27 miljoner kunder. I norden har BNP Personal Finance Group verksamhet i Danmark, Norge och Sverige med fler än 300 medarbetare.

Om företaget och vad vi erbjuder
BNP Personal Finance i Sverige verkar mot konsument under varumärket SevenDay Bank i Sverige och Express Bank Danmark och Norge. Vi är specialister på bland annat privatlån utan säkerhet, betallösningar och attraktivt sparande. Vår affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga spar – och kreditprodukter till konsumenter.

Vi arbetar agilt med ständiga förbättringar och medarbetarskapet är en av våra viktigaste ingredienser. Oavsett hur bra man trivs på arbetet tycker vi att det är viktigt att det finns en balans mellan arbete och ledig tid. Vi arbetar kontinuerligt med välmående och hälsa och har utöver månadslönen flera andra förmåner så som generösa friskvårds- och lunchbidrag.

För mer information se: bnpparibas-pf.se  och sevenday.se.

Sista ansökningsdatum 14 mars
Skicka in din ansökan till jobb@bnpparibas-pf.se  eller ansök hör online. Sista ansökningsdag är 14 mars. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Backlund: Daniel.Backlund@bnpparibas-pf.se.

Välkommen med din ansökan!

Jobbansökan

 

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt