Vi söker duktiga kravhandläggare

Har du ett brinnande intresse för att hjälpa kunder få rätsida på sina ekonomiska utmaningar? Söker du mer ansvar och vill jobba på Operations i en internationell miljö? Nu finns en möjlighet att vara med och bidra till en av Europas största banker som dessutom präglas av en stark tillväxt, inte minst inom Norden. Just nu har vi 2 lediga tjänster – vänta inte med att söka rollen som kravhandläggare!

Arbetsbeskrivning
Collections uppdrag är att hjälpa våra kunder med olika betalningslösningar för att bibehålla goda kundrelationer och därmed minimera SevenDay Banks kreditförluster. I rollen förväntas du vara lösningsorienterad, självgående och beslutsför. Du kommer att hantera känsliga ärenden och samtal och det är viktigt att göra rätt bedömning, både ur ett kund och bolagsperspektiv. Vårt team präglas av kundfokus, laganda och högt tempo och den här typen av arbetsuppgifter kräver att du har en god kommunikativ förmåga. Vi arbetar med telefonen som huvudsakligt arbetsredskap så det är viktigt att du har en fallenhet för att hantera kundkontakter över telefon.

Primära arbetsuppgifter:

  • Hantera kundärenden gällande uteblivna betalningar
  • Se över hjälpinsatser och olika betalningslösningar/avbetalningsplaner
  • Kontakt med externa samarbetspartners, myndigheter och advokater
  • Hantera ärenden som ligger under sent kravarbete eller som är avskrivna och föremål för återvinning
  • Hantera specialärenden så som bedrägerier, dödsbon, skuldsaneringar

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du har tidigare erfarenhet från collections och/eller legal collections och har lägst gymnasieutbildning. För att vara framgångsrik i rollen drivs du av att arbeta i en föränderlig och internationell miljö och du fokuserar på lösningar istället för hinder. Du motiveras av att jobba mot uppsatta mål och har god förmåga att prioritera och att arbeta strukturerat. Vi kommer under 2021 byta IT plattform så har du tidigare erfarenhet av collectionssystemet CACS är det meriterande.

Om företaget & vad vi erbjuder
SevenDay Bank är sedan 1 november 2018 en filial till Ekspres Bank A/S Danmark som i sin tur ägs till 100 % av BNP Paribas Personal Finance. Bolaget har tillstånd att bedriva finansiell verksamhet, såsom in- och utlåning. SevenDay Bank är specialister på privatlån utan säkerhet och attraktivt sparande och investerar i långsiktiga kundrelationer. Affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga spar- och låneprodukter till konsumenter.

Vi jobbar agilt med ständiga förbättringar och medarbetarskapet är en av våra viktigaste KPI-er. Oavsett hur bra man trivs på jobbet tycker vi att det är viktigt att det finns en balans mellan jobb och ledig tid. Vi arbetar kontinuerligt med välmående och hälsa och har utöver månadslönen flera andra förmåner så som generösa friskvårds- och lunchbidrag.

Sista ansökningsdatum 30 September
Har du läst så här långt är du antagligen fortfarande intresserad, vi väntar på just din ansökan. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag via forumuläret nedan eller mejla jobb@sevenday.se.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Daniel Backlund på daniel.backlund@sevenday.se eller via telefon 0709-951662

Jobbansökan

 

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt