SevenDay Bank en del av BNP Paribas Personal Finance

SevenDay Bank genomför en varumärkesförändring som en del i en strategisk önskan att närma sig ägaren BNP Paribas Personal Finance. Ändringen kommer innebära en större enhetlighet när banken kommunicerar med sina partners. Namnbytet kommer inte att påverka bankens kunder.

SevenDay Bank kommer framöver att kallas BNP Paribas Personal Finance för alla partners och anställda. Från och med den 7 december 2020 får de vänja sig vid ett nytt namn. Bankens kunder kommer inte att märka av förändringen, de har fortfarande sina lån och avtal med SevenDay Bank. Förändringen har som främsta uppgift att säkerställa enhetlighet i bankens kommunikation med befintliga och potentiella partners.

Förutom i Sverige, Danmark och Norge är BNP Paribas Personal Finance representerad i 30 andra länder i världen. Vi ser nu ett behov av att stärka och förena kommunikationen med affärspartners i Skandinavien.

”Vi ser fram emot att fortsätta vårt goda samarbete med både partners och kunder samtidigt som vårt varumärke närmar sig BNP Paribas och de kompetenser och styrkor som finns inom organisationen. Jag förväntar mig att vårt erbjudande till partners fortsätter att vara lika starkt – men med större enhetlighet i hela Skandinavien”, säger Annika Olsson, VD på Express Bank.

BNP Paribas Personal Finance som äger Express Bank, där SevenDay Bank ingår, har 19.500 anställda och har cirka 27 miljoner kunder i mer än 30 länder.

”För oss internt i banken innebär det ett antal justeringar, och viktigast av allt kommer våra anställda att beskriva sig själva som anställda på BNP Paribas Personal Finance. Vi har haft en önskan att effektivisera vårt varumärke till anställda, potentiella nyanställda och våra partners, så att vi i hela Skandinavien är kända som ett enda företag: BNP Paribas Personal Finance”, säger Annika Olsson.

Förvärvet av det svenska kreditmarknadsbolaget SevenDay 2017, gjorde det angeläget att ha ett och samma varumärke i Skandinavien. BNP Paribas Personal Finance är för närvarande över 300 anställda i hela Skandinavien.

För mer information besök vår coporatesida.
Nina Johansen, Nordic Head of Communication, + 45 26 27 57 82, nina.johansen@bnpparibas-pf.dk
Ina Einars, Head of Communication, Sweden + 46 739 12 53 77 ina.einars@bnpparibas-pf.se

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt