SevenDay Sparkonto får utmärkelsen Årets sparkonto

Sparkonton utan avgifter och ränta från första sparkronan. Bra villkor lönar sig!
Spara

Bra villkor och konkurrenskraftiga räntor. Nu belönas SevenDay Bank med utmärkelsen Årets sparkonto av Privata Affärer.

Fler och fler öppnar sparkonton hos SevenDay Bank. En av orsakerna bakom tillväxten är att många kunder rekommenderar banken till andra, samt att villkoren imponerar.

– Vi har inga avgifter och ingen begränsning för hur mycket du måste sätta in för att få ränta, utan du får ränta från första sparkronan och sparkontona omfattas av insättningsgaranti. Dessutom har du alltid rätt att ta ut din intjänade ränta och det gäller även om du har ett sparkonto med bunden ränta, säger Klas-Johan Claeson vd, SevenDay Bank.

Vi vill påminna våra läsare om att det faktiskt fortfarande lätt går att få hygglig ränta på sparpengarna trots att räntemiljön är iskall.

Bland de som har imponerats av villkoren finns juryn bakom Årets sparkonto som i år alltså valt att ge utmärkelsen till SevenDay Bank.

– Vi vill påminna våra läsare om att det faktiskt fortfarande lätt går att få hygglig ränta på sparpengarna trots att räntemiljön är iskall. Och att man som småsparare inte ska acceptera storbankernas nollräntekonton, säger Privata Affärers chefredaktör Per Hammarlund.

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt