SevenDay Bank får utmärkelsen Årets sparkonto – igen!

Årets sparkonto
Hos SevenDay Bank får du sparkonton med konkurrenskraftiga räntor och riktigt bra villkor.
Spara

En riktig favorit i repris. SevenDay Bank belönas även i år med utmärkelsen Årets sparkonto av Privata Affärer. Ett fint kvitto på att bra villkor och konkurrenskraftiga räntor lönar sig.

För andra året i rad prisas SevenDay Bank för Årets Sparkonto när Privata Affärer utser Sveriges bästa banker och finansiella tjänster. Juryn lyfter och hyllar bankens ränta och villkor. Ett sparkonto utan avgifter där du som kund får ränta från första dagen och kan göra uttag utan fördröjning.

– SevenDay Bank har än en gång visat att det går att få hyfsad ränta på sina sparpengar när storbankerna har nollränta. Det är bara att lyfta på hatten, säger Mats Olsson, juryledamot i Årets Bank.

En viktig del i framgången är tryggheten som kunderna får. Endast små justeringar av sparräntan görs när det anses motiverat.
– Det gillar vi. Det finns exempel på nischaktörer som går in med lockerbjudanden för att få kunder och sedan försämrar villkoren, säger Privata Affärers chefredaktör Per Hammarlund.

Fler och fler får upp ögonen för SevenDay Bank och tillväxten ökar stadigt. Under året som gått har kunderna ökat från 90 000 till 105 000.

– Det är kul och jag tror en framgångsfaktor är vi ger kunderna stabilitet över tid. Det gör dem lojala. Många av våra nya kunder har rekommenderats att spara hos oss av befintliga kunder, säger Ina Einars, marknads- och försäljningschef och en av bankens grundare 2007.

I år är det tredje gången sedan 2015 som SevenDay Bank får pris för sina sparkonton men även bankens privatlån har fått utmärkelsen Årets prisgaranti 2016.

Tidningen Privata Affärer hjälper konsumenter att hitta de bästa bankerna, finansiella aktörerna och tjänsterna. Redaktionen har i drygt 25 år i följd gett en jury i uppgift att kora Sveriges bästa aktörer i branschen.

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt