Årets konto, enligt Privata Affärer

Årets konto 2015
Privata Affärer har i 25 år utsett de bästa aktörerna i branschen. Bland 2015 års vinnare finns SevenDays sparkonto.
Spara

SevenDays sparkonto utsågs i december 2015 till Årets konto av tidningen Privata Affärer. – Det är en bekräftelse på att vi lever upp till vår ambition att ge kunderna en stabil och attraktiv ränta, säger Ina Einars, marknadschef på SevenDay.

Glada och väldigt stolta. Det blev SevenDays medarbetare när de fick veta att företagets sparkonto utsetts till årets allra bästa i kategorin Årets konto av tidningen Privata Affärer. Privata Affärer är ett magasin som guidar och ger råd inom privatekonomi och finansiella placeringar. Redaktionen har i 25 år i följd gett en jury i uppgift att kora Sveriges bästa aktörer i branschen.

Denna lilla nischaktör har hela tiden gett kunderna bra villkor, med utbetalning av ränta varje månad, som dessutom fritt kan tas ut, samt i övrigt fria uttag och befriat från krångel.

Privata Affärer

I sin motivering till Årets konto skriver Privata Affärer: ”Nischaktören SevenDay prisas för sina attraktiva sparkonton med utmärkelsen Årets konto. Denna lilla nischaktör har hela tiden gett kunderna bra villkor, med utbetalning av ränta varje månad, som dessutom fritt kan tas ut, samt i övrigt fria uttag och befriat från krångel. Det har uppskattats av juryn i år.”

Ina Einars, marknadschef SevenDay.

Vad betyder utmärkelsen för SevenDay?
– För oss är det en bekräftelse på att vi lever upp till vår ambition, nämligen att vi tillhandahåller ett sparkonto som över tid ger kunderna en stabil och attraktiv ränta, säger Ina Einars, marknadschef SevenDay.

Juryn skriver att SevenDay belönats för sina attraktiva sparkonton – vad är det som kunderna efterfrågar i dag?
– Förutom en bra ränta är det flexibilitet, en enkel och överskådlig hemsida för att utföra sina ärenden samt en kompetent kundservice, säger Ina Einars.

Läs mer om de övriga vinnarna här.

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt