Partnerspecialist

Vi har haft en rejäl tillväxt de senaste åren och har ambitionen att växa ytterligare i hela Norden och därför söker vi nu förstärkning  till vårt Partnerspecialistteam. I rollen som partnerspecialist kommer du att ingå i ett team vars huvudsakliga uppgift är att leverera högsta service till våra partners inom låneförmedling och butiksfinansiering.

Det här är tjänsten för dig som är lösningsorienterad och vill specialisera dig inom kreditgivning och service.

Tjänsten som Partnerspecialist innehåller i huvudsak följande arbetsuppgifter:

 • Hantera inkommande låneansökningar från låneförmedlare
 • Genomföra kreditprövningar
 • Kontakt med samarbetspartners via telefon och mejl
 • Hantera avtal samt utbetalningar av lån och krediter
 • Administration av inbetalningar och returer

Kvalifikationer
För att du ska trivas i rollen ser vi att du har följande erfarenheter och egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Förmåga att skapa goda och långsiktiga relationer
 • God förmåga att arbeta i team
 • Stort intresse av kreditbedömning
 • Noggrann, ansvarstagande och självgående
 • Lyhörd och förmåga att snabbt kunna ta till dig nya eller förändrade instruktioner

Vi söker en person som är drivande, ansvarstagande och självgående, samt har ett strukturerat arbetssätt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och drivs av att ge service på en hög nivå till såväl kunder som kollegor. Tjänsten ställer krav på att du har en god förmåga att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift. Du är social och har lätt att anpassa dig efter olika personligheter. Genom ett kunnigt och förtroendeingivande sätt bygger du långsiktiga relationer med våra partners. Du har en ambition att specialiseras och vidareutbildas löpande inom våra kreditprodukter.

Arbetstider
Denna tjänst omfattas av förskjuten arbetstid vilket innebär att arbetspassen kommer vara schemalagda till både kontorstid vardagar, kvällar, helger och vissa röda dagar.

SevenDay Bank och Express Bank tillhör BNP Paribas koncernen
BNP Paribas Personal Finance har verksamhet i mer än 30 länder världen över med 19 500 medarbetare och cirka 27 miljoner kunder. I norden har BNP Personal Finance Group verksamhet i Danmark, Norge och Sverige med fler än 300 medarbetare.

Om företaget & vad vi erbjuder
BNP Personal Finance i Sverige verkar mot konsument under varumärket SevenDay Bank i Sverige och Express Bank Danmark och Norge. Vi är specialister på bland annat privatlån utan säkerhet, betallösningar och attraktivt sparande. Vår affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga spar – och kreditprodukter till konsumenter.

Vi arbetar agilt med ständiga förbättringar och medarbetarskapet är en av våra viktigaste ingredienser. Oavsett hur bra man trivs på arbetet tycker vi att det är viktigt att det finns en balans mellan arbete och ledig tid. Vi arbetar kontinuerligt med välmående och hälsa och har utöver månadslönen flera andra förmåner så som generösa friskvårds- och lunchbidrag.

För mer information se: www.bnpparibas-pf.se  och www.sevenday.se.

Är du intresserad av tjänsten, skicka in din ansökan till oss redan idag. Sista ansökningsdatum är 12 februari. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan genom att fylla i formuläret nedan eller mejla till jobb@bnpparibas-pf.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Kristin Wistedt på telefon 073-058 30 84 eller mejla till Kristin.Wistedt@bnpparibas-pf.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbansökan

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt