Vi är specialister på lån

Låna pengar med
trygghet och bra villkor

Lån för alla dina behov

SevenDay Bank erbjuder lån utan säkerhet med trygghet och bra villkor. Om du exempelvis ska renovera, köpa ny bil eller vill samla andra dyra lån och krediter så kan vi hjälpa dig. Hos oss kan du låna mellan 10 000 kr och 500 000 kr. Vi tillämpar individuell prissättning, vilket innebär att vi erbjuder så förmånliga lån som möjligt baserat på våra kunders ekonomiska förutsättningar. Vi erbjuder en ränta mellan 4,99% och 17,99%, 495 kr i uppläggningsavgift. Läs mer om våra villkor och hur du ansöker nedan. Du hittar svar på de vanligaste frågorna om våra Privatlån här.

 

Lån

Vi erbjuder privatlån, billån och avbetalningskredit.


Privatlån

Vi är specialister på privatlån. Hos oss kan du låna pengar utan säkerhet och med bra villkor. Jämför oss gärna med din vanliga bank.

  • Lån utan säkerhet
  • SevenDay Prisgaranti™
  • Du kan lösa lånet när du vill

Vi ger dig SevenDay Prisgaranti™ på våra privatlån.
Det innebär att om en annan långivare erbjuder dig ett lån med lägre effektivränta så sänker vi din ränta så att den blir lägre på ditt beviljade lån hos oss. Läs mer


Lånevillkor
Personuppgiftspolicy
Distansavtalslagen
SEKKI
Prislista

Beräkna din månadskostnad

Räntan på privatlån är rörlig f.n. 4,99% – 17,99% och bestäms efter kreditprövning (25 maj 2023). Effektivräntan enligt lag vid 185 000 kr, 495 kr i uppläggningsavgift, 0 kr i aviavgift och en återbetalningstid på 12 år är 8,47% beräknad på exempelränta 7,99%. Totalt att återbetala blir 290 611 kr och antal avbetalningar är 144.

kr
Din månadskostnad blir:
Exempelränta: 7,99%

Förverkliga din drömLåna och spara

Vad kostar lånet?
kr
Återbetalningstid:
Din månadskostnad blir:

Bra att veta Så går det till

1. Låneansökan

Du fyller i en låneansökan och godkänner att en kreditupplysning tas.

2. Besked och godkännande

Du får besked direkt och signerar enkelt skuldebrevet med BankID.

3. Utbetalning

Pengarna betalas ut till ditt bankkonto.

Alltid hos ossFull trygghet och bra villkor

Vill du ansöka om ett tilläggslån?

Vill du utöka ditt befintliga lån? Du kanske ska köpa en bil, en båt, ut och resa eller renovera? Oavsett vad du behöver pengarna till, så är det oftast enklast och mest prisvärt att utöka det lån du redan har. Du kan ansöka om att utöka ditt lån upp till 500 000 kr på Mina Sidor.
ansök om tilläggslån på mina sidor

Liv och Låneskydd

SevenDay Låneskydd är en trygghet för dig och din ekonomi. Skulle något oförutsett inträffa såsom att du blir sjukskriven eller arbetslös, är det bra att ha en försäkring som kan ta hand om en del av månadsutgifterna. Läs mer

SevenDay Prisgaranti

Vi ger dig prisgaranti på privatlån. Om du skulle
erbjudas och beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare i Sverige, lovar vi att du får ett lägre pris hos oss.
Mer om prisgaranti

Betalningsfri månad

Betalningsfri månad är en tjänst som du kan utnyttja för att minska dina kostnader de månader du behöver pengar till annat. För att använda dig av betalningsfri månad behöver du bara kontakta Kundcenter, så hjälper vi dig.
Ansök om betalningsfri månad

Våra lästips
Här får du kloka råd för dig,
din familj och din plånbok.
Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt