Aktuellt

Längre handläggningstider Läs mer

Vi är specialister på lån

Låna pengar utan säkerhet med
trygghet och bra villkor

Lån för alla dina behov

SevenDay Bank erbjuder lån utan säkerhet med trygghet och bra villkor. Om du exempelvis ska renovera, köpa ny bil eller vill samla andra dyra lån och krediter så kan vi hjälpa dig. Hos oss kan du låna mellan 10 000 kr och 500 000 kr. Vi tillämpar individuell prissättning, vilket innebär att vi erbjuder så förmånliga lån som möjligt baserat på våra kunders ekonomiska förutsättningar. Vi erbjuder en ränta mellan 3,45% och 12,95%, 495 kr i uppläggningsavgift. Läs mer om våra villkor och hur du ansöker nedan. Du hittar svar på de vanligaste frågorna om våra Privatlån här.

 

Lån

Vi erbjuder privatlån, billån och avbetalningskredit.


Privatlån

Vi är specialister på privatlån. Hos oss kan du låna pengar utan säkerhet och med bra villkor. Jämför oss gärna med din vanliga bank.

 • Lån utan säkerhet
 • SevenDay Prisgaranti™
 • Du kan lösa lånet när du vill

Vi ger dig SevenDay Prisgaranti™ på våra privatlån.
Det innebär att om en annan långivare erbjuder dig ett lån med lägre effektivränta så sänker vi din ränta så att den blir lägre på ditt beviljade lån hos oss. Läs mer


Lånevillkor
Personuppgiftspolicy
Distansavtalslagen
SEKKI
Prislista

Beräkna din månadskostnad

Räntan på privatlån är individuell f n 3,45% – 12,95%

Räntan bestäms efter kreditprövning. Effektivräntan enligt lag vid 125 000 kr och 12 år är 5,14 % beräknad på exempelränta 4,95 % och max effektivränta är 14,60 %. Återbetalningstid 1-12 år. 1/1-18.

kr
Din månadskostnad blir:
Exempelränta: 3,45%

Förverkliga din drömLåna och spara

Vad kostar lånet?
kr
Återbetalningstid:
Din månadskostnad blir:

Bra att veta Så går det till

1. Låneansökan

Du fyller i en låneansökan och godkänner att en kreditupplysning tas.

2. Besked och godkännande

Du får besked direkt och signerar enklast skuldebrevet med BankID. Du kan även signera skuldebrevet skriftligen och skicka det till oss per post.

3. Utbetalning

Pengarna betalas ut till ditt bankkonto.

Alltid hos ossFull trygghet och bra villkor

Vill du göra ett tilläggslån?

Vill du utöka ditt befintliga lån? Du kanske ska köpa en bil, en båt, ut och resa eller renovera? Oavsett vad du behöver pengarna till, så är det oftast enklast och mest prisvärt att utöka det lån du redan har. Du kan ansöka om att utöka ditt lån upp till 500 000 kr på Mina Sidor.
ansök om tilläggslån på mina sidor

Liv och Låneskydd

SevenDay Låneskydd är en trygghet för dig och din ekonomi. Skulle något oförutsett inträffa såsom att du blir sjukskriven eller arbetslös, är det bra att ha en försäkring som kan ta hand om en del av månadsutgifterna. Läs mer

SevenDay Prisgaranti

Vi ger dig prisgaranti på privatlån. Om du skulle
erbjudas och beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare i Sverige, lovar vi att du får ett lägre pris hos oss.
Mer om prisgaranti

Betalningsfri månad

Betalningsfri månad är en tjänst som du kan utnyttja för att minska dina kostnader de månader du behöver pengar till annat. För att använda dig av betalningsfri månad behöver du bara kontakta Kundcenter, så hjälper vi dig.
Ansök om betalningsfri månad

Om du vill ansöka om att låna pengar hos oss måste du uppfylla följande grundkrav:

 • du är minst 20 år
 • en sökande har en fast inkomst på lägst 120 000 kr/år
 • du har ej betalningsanmärkningar
 • du har ej SMS lån
 • du har ej skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
 • en sökande har en tillsvidareanställning, är egen företagare eller pensionär
 • du har varit mantalsskriven i Sverige i 3 år
 • om ni är två sökande, ska en av er ha en tillsvidareanställning, vara egen företagare eller pensionär
 • om ni är två sökande, ska båda vara folkbokförda på samma adress

Vi erbjuder lån från 10 000 kr till 500 000 kr.

Du väljer en återbetalningstid mellan 1 och 12 år

Vi tillämpar individuell räntesättning, och erbjuder för närvarande en ränta från 3,45% till 12,95%. När du ansöker om ett lån gör vi en kreditbedömning, vilket innebär att vi analyserar både betalningsförmågan och kreditrisken. Vi tittar även på kreditvärdigheten, och generellt sätt kan du öka möjligheten till att få ett lån med låg ränta om du har bra kreditvärdighet. Du kan läsa mer om kreditbedömning här.

 1. E-avi med autogiro – du ansluter ett autogiro så att månadsdragningarna sker automatiskt. Varje månad får du ett SMS som talar om när du kan se månadens avi under Mina sidor.
 2. Pappersavi med autogiro – du ansluter ett autogiro så att månadsdragningarna sker automatiskt. Du får en pappersavi hemskickad i god tid före förfallodagen.
 3. Pappersavi OCR – du betalar med inbetalningskort, s.k. OCR-betalning. Varje månad får du en avi hemskickad i god tid före förfallodagen..

För priser, se nedan de olika aviavgifterna.

Om du vill ta ett lån hos oss så börjar du med att göra en ansökan. Generellt får man svar på sin ansökan direkt, men i vissa fall kan vi behöva hantera låneansökan manuellt. Om ansökan blir beviljad kommer vi skicka ut ett skuldebrev. Skuldebrevet är ett lånelöfte som är giltigt i 30 dagar. Om skuldebrevet e-signeras eller returneras till oss inom 30 dagar kommer lånet att betalas ut förutsatt att alla uppgifter som har lämnats till oss i samband med ansökan är korrekta och att det inte framkommer några andra fakta som inte var kända för SevenDay när ansökan beviljades och som skulle haft betydelse för kreditbeslutet.

Våra lästips
Här får du kloka råd för dig,
din familj och din plånbok.
Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt