Inget krångel

Hos oss är dina pengar
alltid tillgängliga.

Uttag

Med ett SevenDay Sparkonto har du helt fria uttag. Om du har ett SevenDay Sparkonto med fast ränta hos oss, kan du ta ut din intjänade ränta när du vill utan att det kostar dig något. Dina pengar är alltid tillgängliga.

Ett enkelt sätt att göra uttag från ditt SevenDay Sparkonto är att du ansluter ett uttagskonto i en annan bank. Det gör du genom att fylla i blanketten: Anslut eller ändra uttagskonto.
När vi har mottagit den ifyllda blanketten kommer vi att kontrollera med den andra banken att angivet konto tillhör dig. Detta gör vi för att du ska vara säker på att dina pengar aldrig kan överföras till någon annan än dig själv.

När kontot är anslutet och bekräftat av den andra banken kommer du att kunna se det på Mina sidor. Där kan du även göra uttag från ditt SevenDay Sparkonto. Att föra över pengar till ett anslutet uttagskonto tar 1-3 bankdagar.

Har du flera sparkonton hos oss  kopplas samtliga konton till det uttagskonto som du angett.

Uttag kan även göras genom att vi skickar en bankgiroanvisning som sedan löses in på posten eller banken. Den tjänsten är dock avgiftsbelagd, se Räntor och priser, samt att banken eller posten ev. tar ut en avgift vid inlösen av bankgiroanvisningen.

Som kund har du tillgång till Mina sidor där du kan se all information om ditt SevenDay Sparkonto. På Mina sidor kan du både göra insättningar och uttag från ditt Sparkonto när du har ett anslutet konto och se ditt kontoutdrag med mera.

Om du är minderårig eller företag kan du i dagsläget ej logga in på Mina sidor.

Uttag kan även göras genom att vi skickar en bankgiroanvisning som sedan löses in på posten eller banken. Den tjänsten är dock avgiftsbelagd, se Räntor och priser, samt att banken eller posten ev. tar ut en avgift vid inlösen av bankgiroanvisningen.

Eftersom intjänad ränta med avdrag för skatt sätts in på SevenDay Sparkonto med fast ränta varje månad, har du möjlighet att ta ut intjänad ränta utan avgift innan slutdatumet för sparkontot är uppnått. Logga in på Mina sidor för att göra ett uttag.

Om du vill göra ett uttag av kapitalbeloppet innan slutdatumet för ditt SevenDay Sparkonto är uppnått, kan du göra det mot en avgift, läs mer på Räntor och priser. Uttaget gör du genom att logga in på Mina sidor.

När slutdatumet är uppnått för ditt SevenDay Sparkonto med fast ränta kommer behållningen att överföras till ditt SevenDay Sparkonto. Om du har flera SevenDay Sparkonton kommer utbetalningen att ske till det konto som överföringen skedde ifrån när sparkontot med fast ränta öppnades.

Så mycket kan ditt sparande växa
kr
Ditt sparande växer till:
I uträkningen är inte preliminärskatten (30%) avdragen. SevenDay Sparkonto omfattas av den danska statliga insättningsgarantin med kompletterande skydd från den svenska statliga insättningsgarantin.
Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt