Om SevenDay Bank

Vi erbjuder enkla, prisvärda och lättillgängliga lån- och sparprodukter till konsumenter. Välkommen till SevenDay Bank!

Vi är specialister på privatlån och sparande
Vi vill på alla sätt underlätta för konsumenter som är i behov av ett lån, eller i behov av att samla sina lån och krediter på ett och samma ställe för att få mer kvar att leva på, varje månad året om. Vi erbjuder även våra kunder ett av marknadens mest attraktiva sparande med enkla villkor och alltid till en hög ränta.

Vi är först med att introducera Prisgaranti
Vi ger våra kunder prisgaranti på privatlån. Om du skulle beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare i Sverige, lovar vi att matcha deras erbjudande. Vi vill försäkra oss om att våra kunder erbjuds villkor av oss som tål att jämföras.

Vårt ansvar som långivare och för ditt sparande
SevenDay Bank har ett ansvar som kreditgivare och vi uppmanar alltid våra kunder att låna med eftertanke. Vi baserar därför vår kreditgivning på omfattande analyser, men utan att göra det krångligt för dig som ansöker om ett lån. SevenDay Bank står för ett tryggt och lönsamt sparande och omfattas av den danska insättningsgarantin med med kompletterande skydd från den svenska statliga insättningsgarantin.

Vi vill ha nöjda kunder
Vårt mål är att genom enkel och personlig hantering göra våra kunder nöjda. Vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att vara det självklara valet oavsett om ett lånebehov uppstår eller om man vill ha ett tryggt sparande.

Vi ger dig prisgaranti på våra privatlån  Ansök om lån
Ansök här  Öppna sparkonto
med BankID  Vi stödjer Min Stora Dag

Följ oss på Facebook

Dela