Nyheter

Aktuellt - 1 november 2018

SevenDay Finans AB blir SevenDay Bank
Den 1 november fusioneras SevenDay Finans AB med Ekspres Bank A/S som är ett helägt dotterbolag till BNP Paribas Personal Finance.

Det innebär att SevenDay Finans AB har upplösts och övertagits av moderbolaget Ekspres Bank A/S genom dess svenska filial Express Bank Sverige Filial med bifirma SevenDay Bank. Filialens namn kommer att vara SevenDay Bank.

Våra kunder behöver inte göra någonting med anledning av fusionen. Avtalen med SevenDay Finans AB tas oförändrat över av SevenDay Bank (Express Bank Sverige Filial).

 

20 juni 2017

Privata Affarer

Här får du högst sparränta just nu
Spara I dagens ultralåga räntemiljö är det svårt att få vettig avkastning på sparkontot. Är du villig att avvara ditt kapital i flera år kan du visserligen få en eller ett par procent. Men det går att få relativt hög ränta utan att binda kapitalet i åratal.

Läs hela artikeln här >>

 

Pressmeddelande - 31 maj 2017

BNP Paribas Personal Finance har genom sitt helägda dotterbolag i Danmark, Express Bank A/S, förvärvat SevenDay Finans.
Express Bank          BNP Paribas Personal Finance
Express Bank förvärvar svenska SevenDay Finans
Stockholm, 31 maj 2017
– Express Bank, som ägs av BNP Paribas Personal Finance, förvärvar SevenDay Finans. Det innebär en fördubbling av bankens storlek och är en del av strategin att bli en bank med verksamhet i hela Norden.
Express Bank, ett dotterbolag till en av Europas största banker BNP Paribas, förvärvar svenska kreditmarknadsbolaget SevenDay Finans. Sedan flera år tillbaka har Express Bank verksamhet i både Danmark och Norge. Förvärvet av det svenska bolaget är en del av Express Banks ambition att fortsätta växa över hela Norden.

Läs mer >>

Kundcenter
0770-17 77 70  Presskontakt
Ina Einars
+46 770 17 77 26
ina.einars@sevenday.se

 Vi stödjer Min Stora Dag

Följ oss på Facebook

Dela