Skippa julstressen och köp julklappar på nätet

julklappar på nätet
Många är vi som blir stressade inför julhandeln. Men för att minska stressen något är ett tips att inte ge sig ut på stan utan istället shoppa julklapparna på nätet i lugn och ro.
Hem och familj

Vill du slippa armbåga dig fram i julruschen och stå i långa svettiga köer? Gör dig själv en tjänst och köp julklapparna på nätet istället.

Förra året gjordes en undersökning som visade att vi svenskar upplever julhandeln mer stressig och utmattande än andra europeiska länder gör. Bara 45 procent av svenskarna svarade att de älskar att köpa julklappar, jämfört med ett snitt på 60 procent i de andra länderna.

Men vad kan vi då göra för att underlätta stressen kring julhandeln? Om vi nu, återigen, misslyckats med vårt löfte om att i år köpa julklapparna i god tid kanske e-handeln kan vara en räddaren i nöden. Här kommer därför några bra nätbutiker för julklapparna.

Artilleriet, heminredning – både vintage och nytt
Här finns både vintagemöbler och nya möbler. Massor av inredning, hudvård och hantverk av riktigt bra kvalitet, från många olika länder.

CDON, böcker, film, musik med mera
Här finns det hårda paket, som böcker, e-böcker och ljudböcker i alla kategorier. Kika på sidans topplistor om du behöver inspiration för att hitta rätt bok till rätt person.

Clas Ohlson, verktyg, elektronik och heminredning
Faktiskt mer än bara elektronik och verktyg – du kan köpa roliga inredningsprylar till bra priser. Skulle du dessutom komma på att du glömt julpyntet finns här ett stort utbud för det.

Nordic Nest, heminredning
Ett skandinaviskt designvaruhus med ett stort sortiment på över 200 varumärken med märken som Ittala, Bodum, Edblad och Marimekko.

Designtorget, heminredning, smycken, barnsaker med mera
Säljer designprodukter, mycket till hemmet, men också smycken och barnsaker. Sakerna är framtagna av kända och okända formgivare och säljs ofta under en begränsad tid. Här kan du hitta de mer unika klapparna.

Ellos, kläder, skönhet, heminredning med mera
Kanske en av de mer kända onlinebutikerna. Här finns ett stort utbud av kläder för herr, dam och barn, skönhetsprodukter, elektronik, inredning och mycket, mycket mer.

Etsy, sälj och köp på samma ställe
På Etsy kan du både sälja och köpa saker. Kanske behöver du börja med att tjäna några slantar innan du köper julklapparna? Här finns inredningsgrejer, gosedjur, accessoarer och helt unika handgjorda prylar.

Fyndiq, kläder, heminredning, elektronik med mera
På den populära sidan Fyndiq.se uppdateras utbudet dagligen, och det går att hitta allt från kläder, böcker och inredning, till maskeradkläder och elektronik. Under fliken ”presenttips” kan du hitta många bra julklappstips.

H&M, kläder och heminredning
H&M är inte bara kläder i dag, här kan du även köpa kuddar, handdukar, doftljus, köksprylar eller fina saker till barnrummet.

Illums Bolighus, heminredning
Den danska designkedjan säljer inredningsprylar för hela hemmet. Har du svårt att välja kan du beställa ett presentkort från deras hemsida och låta mottagaren välja själv.

Kokobello, miljövänliga barnsaker
Ett familjeföretag som bland annat säljer miljövänliga leksaker, bärsjalar, kläder och filtar. På Kokobello kan du välja att få dina köp inslagna och postade direkt till den du ska ge paketet till, perfekt om du inte hinner förbi posten själv.

Lagerhaus, heminredning
Inredningskedjan finns förstås även på nätet. Hos Lagerhaus kan du hitta alla möjliga prisvärda heminredningsprylar. Här finns även mängder av presentpapper så att du sedan också kan slå in paketen.

Lekmer, barnsaker
Nu blir barnen glada! På Lekmer.se finns leksaker, spel, barnkläder och böcker. Men även klappar för de nyblivna föräldrarna – barnkläder, skor, åkpåsar. Ja, det mesta för barn helt enkelt.

Mat på nätet
För att vara riktigt effektiv – handla även julmaten på nätet. Det finns flera sajter som jämför olika företags priser, exempelvis Matkasseguiden.se


Tips!
• Det finns mycket att spara genom att jämföra vad samma vara kostar på olika sajter. Det kan du till exempel göra på Prisjakt.nu
• Kom ihåg att kolla så att klapparna hinner fram till julafton!

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt