Information

Vi byter system 

Information om systembyte

I maj 2017 förvärvades SevenDay Bank av det danska bolaget Express Bank, som ägs av BNP Paribas Personal Finance. Detta var en del i strategin att bli en verksamhet i hela Norden och bidrog till att bankens storlek fördubblades. Sedan dess har vi genomfört flera viktiga förändringar.

Vårt mål är att bli en av de främsta digitala bankerna i Norden med produkter och tjänster inom lån, krediter och sparande – och vi brinner fortfarande för visionen att det ska vara enkelt för dig att genomföra alla dina bra idéer.

Vi har under en lång period förberett verksamheten för nya system, som både lägger grunden för en ny och mer digital tid samt ger oss möjlighet att utveckla och förbättra våra tjänster. Förändringen är även ett viktigt steg för oss internt då systembytet förenklar samarbetet med våra nordiska kollegor.

Systembytet innebär att flera av våra tjänster inte kommer vara tillgängliga under en period. Nedan har vi listat några av de saker som påverkar dig som är kund hos oss.

Avvikande öppettider
  • Måndag 20 juni till torsdag 23 juni
    Öppet 09.00 – 16.00

 

 

 

Vid frågor

Har du frågor om systembytet och önskar mer information om hur det kan påverka dig dessa dagar är du välkommen att kontakta vårt Kundcenter. Du når oss på nummer 0770-17 77 70 eller via mejl till kundcenter@sevenday.se. Våra ordinarie öppettider är helgfria bankdagar 9-17.

 

Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt