Låna pengar online
– upp till 500 000 kronor

En säker lösning

Kan det vara ett bättre alternativ att låna pengar online, än att ta ett traditionellt banklån? Om du står inför en investering som kan kräva mer finansiering än din budget, samtidigt som du har ont om tid, så kan ett privatlån vara ett alternativ. Med ett lån online från SevenDay Bank kan du förverkliga din dröm eller ditt projekt inom ett par dagar efter att vi tagit emot din låneansökan. Fyll i en ansökan för att låna pengar online.

SevenDay Bank är en digital bank där du kan ansöka om att låna pengar, helt online, med hjälp av ditt BankID. Det är en trygg väg till att få mer pengar på kontot, som du kan lägga på det du behöver. Vi är en beprövad och stabil bank med 15 års erfarenhet i branschen.

Låna upp till 500 000 kr

Välj belopp och återbetalningstid

kr
Din månadskostnad blir:

Beräknat med följande ränta: 10,49%

Låna hos SevenDay

  • Specialister på lån utan säkerhet sedan 2007
  • Full trygghet och bra villkor
  • Många nöjda kunder och vinnare av bästa kundservice

Låneräntor

  • För närvarande 6,45 % – 19,95 %

Räntan är rörlig (för närvarande 6,45% – 19,95%) och sätts efter en individuell kreditprövning. Uppläggningsavgift är 495 kr och aviavgift 0 kr vid autogiro med e-avi. Representativt exempel (24 oktober 2023): vid ett kreditbelopp om 185 000 kr med årlig rörlig kreditränta om 10,49% och 6 års löptid (72 återbetalningstillfällen) uppgår den effektiva räntan till 11,28%. Det totala beloppet att betala vid oförändrad ränta blir 251 727 kr och din månadskostnad blir 3 496 kr.

Bra att veta Så går det till

1. Låneansökan

Du fyller i en låneansökan och godkänner att en kreditupplysning tas.

2. Besked och godkännande

Du får besked direkt och signerar enkelt skuldebrevet med BankID.

3. Utbetalning

Pengarna betalas ut till ditt bankkonto.

Vänner har fest

Låna pengar online

Det finns många olika varianter, stora som små, av drömmar och projekt. De kan i de flesta fall kräva mer pengar än vad man tror. Det kan handla om ett kostsamt besök hos tandläkare, en tillbyggnad på huset, ett dop eller någonting annat som inte kan vänta.

På SevenDay Bank erbjuder vi säkra lån online

Fördelarna med ett blancolån jämfört med ett traditionellt banklån är bland annat att handläggningen ofta är smidigare och går snabbare. Hos SevenDay Bank är du garanterad en effektiv och säker behandling av din låneansökan. Du gör ansökningen online med hjälp av BankID. Om din ansökan blir godkänd kommer du få pengarna på kontot inom 2-3 bankdagar. I vissa fall kan dock handläggningen ta längre tid.

Läs mer om att låna pengar direkt

Handla

Låna pengar upp till 500 000 kronor

Hos SevenDay Bank kan du låna pengar online till både större och mindre projekt som kan kräva allt från små till stora investeringar. Du behöver inte ha någon säkerhet i lånet, så som exempelvis bostad eller bil. Vi kan tillgodose dina finansieringsbehov med lån från 10 000 kronor upp till 500 000 kronor. Hela ansökningsprocessen sker på nätet och om du blir beviljad ett lån så signerar du det online, med BankID – effektivt och säkert.

Innan du bestämmer dig för att låna pengar hos oss kan du använda vår lånekalkylator för att se hur mycket ett lån kan kosta med olika löptider. Det är dock viktigt att tänka på att räntesättningen är individuell, vilket innebär att lånet kan bli dyrare än vad kalkylatorn visar. Om du beslutar dig för att låna pengar måste du bestämma lånets storlek och löptid, sen fyller du i vårt ansökningsformulär online och skickar in det till oss.

Trots att du kan låna pengar online och inte behöver ha någon säkerhet för lånet så är det viktigt att du tänker efter när du bestämmer dig för att låna pengar, vare sig om det är online eller genom ett fysiskt möte hos banken. Försäkra dig alltid om att månadsbeloppet inte överstiger vad du med god marginal klarar av att betala. Jämför alltid den effektiva räntan och den totala kreditkostnaden mellan olika banker innan du väljer var och hur du ska låna pengar.

Låna pengar online – det är effektivt och smidigt hos SevenDay Bank

Semester

Vanliga frågor om att låna pengar online

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi brukar få. Klicka på frågan så visas svaret. Om du inte får svar på dina frågor, så tveka inte att kontakta oss!

Om din ansökan om lån blir godkänd behöver du signera ditt skuldebrev, alltså ditt låneerbjudande. När du har signerat lånet tar handläggningen normalt sett 2-3 bankdagar. I vissa fall kan den ta något längre tid.

Om du lånar pengar hos oss får du en trygg och säker låneprocess. Vi har mer än 15 års erfarenhet på den svenska marknaden och behandlar låneansökningar dagligen. Våra villkor är förmånliga, och vi har en attraktiv ränta på våra privatlån.

Ett onlinelån är ett lån där större delen av låneprocessen sker online. Du kan ansöka om ett lån via vår hemsida, när som helst på dygnet, och du signerar även lånet online. Under själva handläggningen kan vi däremot komma att ta kontakt med dig per telefon.

Kostnaden för lånet beror bland annat på vilket belopp du lånar, vilken ränta du får och vilken återbetalningstid du väljer. Vi kan därför inte svara på vad ett lån kommer kosta för just dig innan du har gjort en ansökan.

För att få låna pengar måste du bland annat vara minst 20 år gammal, ha en fast inkomst om lägst 120 000 kronor om året och inte ha några betalningsanmärkningar. Du hittar alla våra grundkrav här.

Om du i dagsläget har betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden kan du tyvärr inte låna pengar av oss.

När vi får in en ansökan tar vi alltid en upplysning via UC och Bisnode. Detta är en del i kreditbedömningen, som i sin tur ligger till grund för vilken ränta vi kan erbjuda dig. De flesta banker tar en UC vid en ansökan om lån och krediter för att bilda sig en uppfattning om den sökandes kreditvärdighet.

Ja, men det måste gå minst 30 dagar mellan varje ansökningstillfälle.

Ja, du behöver ha ett bank ID för att kunna signera dina lånehandlingar samt logga in på Mina Sidor när ditt lån är utbetalt.

Det är alltid bra att kontrollera kostnaden hos olika långivare, på så sätt kan du försäkra dig om att du får det bästa priset. När du jämför olika lån ska du inte bara titta på den nominella räntan, utan det är viktigt att även titta på den effektiva räntan. Se också över långivarens historia, exempelvis hur länge de har funnits på marknaden.

Alltid hos ossFull trygghet och bra villkor

Vill du göra ett tilläggslån?

Vill du utöka ditt befintliga lån? Du kanske ska köpa en bil, en båt, ut och resa eller renovera? Oavsett vad du behöver pengarna till, så är det oftast enklast och mest prisvärt att utöka det lån du redan har. Du kan ansöka om att utöka ditt lån upp till 500 000 kr på Mina Sidor.
ansök om tilläggslån på mina sidor

Liv och Låneskydd

SevenDay Låneskydd är en trygghet för dig och din ekonomi. Skulle något oförutsett inträffa såsom att du blir sjukskriven eller arbetslös, är det bra att ha en försäkring som kan ta hand om en del av månadsutgifterna. Läs mer

SevenDay Prisgaranti

Vi ger dig prisgaranti på privatlån. Om du skulle
erbjudas och beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare i Sverige, lovar vi att du får ett lägre pris hos oss.
Mer om prisgaranti

Betalningsfri månad

Betalningsfri månad är en tjänst som du kan utnyttja för att minska dina kostnader de månader du behöver pengar till annat. För att använda dig av betalningsfri månad behöver du bara kontakta Kundcenter, så hjälper vi dig.
Ansök om betalningsfri månad

Våra lästips
Här får du kloka råd för dig,
din familj och din plånbok.
Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt