Ansök om lån direkt online
– utbetalning på bara några bankdagar

Möjlighet att ansöka om lån direkt online – kom igång idag

Behovet av pengar kan uppstå med kort varsel, inte minst under ett renoveringsprojekt eller när bilen går sönder. När du behöver ett lån till en privat investering eller finansiering så finns vi här. Hos SevenDay Bank kan du ansöka om lån direkt online och vi erbjuder både stora och små direktlån, så att du kan påbörja dina projekt utan att behöva gå till banken och med onödig lång väntan. Normalt sett sker utbetalning inom 2-3 bankdagar efter att din ansökan har blivit behandlad och godkänd – du signerar enkelt online och skickar in eventuella kompletterande uppgifter digitalt. 

Låna upp till 500 000 kr

Välj belopp och återbetalningstid

kr
Din månadskostnad blir:

Beräknat med följande ränta: 9,49%

Låna hos SevenDay

  • Specialister på lån utan säkerhet sedan 2007
  • Full trygghet och bra villkor
  • Många nöjda kunder och vinnare av bästa kundservice

Låneräntor

  • För närvarande 4,99 % – 17,99 %

Representativt exempel för Privatlån hos SevenDay Bank: Räntan är för närvarande 4,99% – 17,99%, vilket ger en effektiv ränta om 5,18% – 19,84% (30 juni 2023). Räntan är rörlig och sätts individuellt efter kreditprövning. Vid ett lån om 185 000 kronor, 495 kronor i uppläggningsavgift och 0 kronor i aviavgift som återbetalas på 6 år med en ränta på 9,49% blir den effektiva räntan 10,16 %. Du betalar 3401 kronor per månad och antalet avbetalningar är 72. Totalt att återbetala blir 244 885 kronor.

Bra att veta Så går det till

1. Låneansökan

Du fyller i en låneansökan och godkänner att en kreditupplysning tas.

2. Besked och godkännande

Du får besked direkt och signerar enkelt skuldebrevet med BankID.

3. Utbetalning

Pengarna betalas ut till ditt bankkonto.

Spelar gitarr

Lån – ansökt direkt om utbetalning till bra ränta

  • 15 års erfarenhet på den svenska marknaden
  • Tryggt och effektivt – du ansöker smidigt online
  • Din ansökan är inte bindande

Läs mer om våra Blancolån

Ansök direkt – när behovet uppstår plötsligt  

Det är inte alltid pengarna räcker till när man exempelvis vill renovera köket eller ta körkort. De flesta personer har många olika drömmar, varav de flesta kräver någon typ av privat investering.

Hos oss har du möjlighet att låna pengar och ansöka direkt online. Vi erbjuder lån från 10 000 till 500 000 kronor. Vi har en enkel, säker och direkt lösning med få avgifter och transparenta lånevillkor, så att du ska känna dig säker på att du vet vad det innebär att ta ett lån hos oss.

Handla

Vanliga frågor och svar om direktlånet

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi brukar få. Klicka på frågan så visas svaret. Om du inte får svar på dina frågor, så tveka inte att kontakta oss!

När du ansöker om att låna pengar får du oftast svar direkt, inom ett par minuter. Du kan även bli ombedd att kontakta vårt Kundcenter per telefon för mer information. Det innebär i de flesta fall att vi har några frågor kring din ansökan som vi behöver få svar på.

SevenDay Bank har 15 års erfarenhet av den svenska lånemarknaden. Vi har i dagsläget virka 40 000 lånekunder, och erbjuder en säker låneprocess så att du som kund kan känna dig trygg hela vägen. Vi är en digital bank, vilket innebär att det mesta sker online. Vi strävar efter att du ska få pengarna på kontot inom ett par bankdagar.

Normalt sett får du pengarna på kontot inom 2-3 bankdagar efter slutförd handläggning. I vissa fall tar handläggningen något längre tid.

Det går alltid bra att skicka in en ansökan till oss, oavsett dag och tid på dygnet. Vår handläggning sker dock endast under bankdagar, så om din ansökan bliver beviljad kommer vi att börja hantera den under nästkommande bankdag.

När du tar ett direktlån hos oss så bestämmer du själv vad du använder pengarna till. Du kan exempelvis ta ett lån för att köpa en bil eller renovera ditt hem.

Totalkostnaden för ett lån inkluderar din kapitalskuld, ränta och övriga avgifter, som exempelvis aviavgift och uppläggningsavgift. För att få reda på din exakta kostnad så behöver du veta din effektivränta, men om du vill ha en indikation på hur mycket du kommer behöva betala för ett lån så kan du använda vår lånekalkylator. Den totala kostnaden för ditt lån presenteras i det digitala skuldebrev vi presenterar i det fall du har fått ett lån beviljat hos oss.

Vi gör alltid en noggrann bedömning av varje inkommen ansökan och tittar på en rad olika faktorer, bland annat kreditupplysningen, anställningsform och månadsinkomst. För oss är det viktigt att ha en enkel ansökningsprocess, och om du blir beviljad ett lån hos oss så kan du signera alla lånedokument med BankID. När handläggning är klar betalar vi ut pengarna direkt till ditt bankkonto. Läs mer om våra lån.

I vissa fall kan vi exempelvis behöva titta på din lönespecifikation eller anställningsavtal. Vi kan även komma att begära in ett arbetsgivarintyg och övriga handlingar.

Nej, du kan inte låna pengar hos oss om du i dagsläget har betalningsanmärkningar eller ett skuldsaldo hos Kronofogden. Vi tar alltid en upplysning via UC, och framgår det någon typ av anmärkning så kommer vi inte kunna gå vidare med din ansökan.

Om du behöver ett lån är det alltid viktigt att se över villkoren. Många banker som erbjuder snabb utbetalning har ofta väldigt kostsamma lån med hög ränta och kort återbetalningstid. Du kan även titta på hur länge banken har funnits på marknaden och vilken erfarenhet de har av lån. Innan du signerar ditt skuldebrev bör du gå igenom villkor och kostnader, och se till att lånet passar din ekonomi.

Vänner har fest

Ansök om ett direktlån online

Vår ansökningsprocess är effektiv och säker. Ansök om att låna pengar direkt online, utan att behöva gå till banken, så handlägger vi ditt ärende så snart som möjligt. Innan du fyller i din ansökan kan du använda vår lånekalkylator för att beräkna din preliminära månadskostnad. Tänk på att vi har individuell räntesättning och att månadskostnaden du ser i kalkylatorn därför både kan bli lägre eller högre beroende på vilken ränta du får.

När du har fyllt i och skickat in din ansökan får du oftast besked direkt. I vissa fall kan du behöva kontakta vårt kundcenter för mer information.

Du behöver inte ha någon säkerhet för lånet när du lånar pengar direkt via oss. När du gör en ansökan tar vi alltid en kreditupplysning som, i kombination med de uppgifter du lämnat i din låneansökan, ligger till grund för om vi kan bevilja lånet eller inte. Det är bland annat viktigt att din skuldbörda inte blir för stor. Vi tittar även på om du har något skuldsaldo hos Kronofogden eller betalningsanmärkningar. Om du har det kommer vi inte kunna bevilja din ansökan.

Om din ansökan blir godkänd får du oftast din utbetalning inom 2-3 bankdagar från det att du signerat klart och skickat in eventuella kompletterande uppgifter. På så sätt har du inom några få dagar pengar till det du behöver, utan att behöva tänka på bankbesök eller pappershantering. Då vi erbjuder en digital lösning är vi ett attraktivt alternativ jämfört med traditionella banklån.

Tips för att få pengar på kontot direkt!

När du har bestämt dig för att ansöka om ett lån är det en bra idé att ha ditt BankID redo. Du behöver BankID för att ansöka om lån och signera dina handlingar, och du får ofta besked direkt.

Hos SevenDay bank erbjuder vi enbart digital signering, då det innebär en smidigare hantering och därmed en kortare handläggningstid.

Så, kom ihåg att ladda ner BankID innan du ansöker om ett lån, för en säker och smidig låneprocess när du ska ansöka om ett direktlån.

Visste du att...

Du kan göra skatteavdrag för dina ränteutgifter, ett så kallat ränteavdrag, när du tar ett direktlån. Vi rapporterar din inbetalda ränta till Skatteverkat, vilket betyder att du inte själv behöver göra någonting.

Låna pengar utan säkerhet – Ansök direkt 

Tre enkla steg när du behöver låna pengar direkt:

  1. Fyll i och skicka in din ansökan
  2. Du får besked på din ansökan inom ett par minuter. I vissa fall kan du behöva kontakta vårt Kundcenter per telefon för mer information.
  3. Få din utbetalning inom ett par bankdagar. När handläggningen är klar sätter vi in pengarna direkt på ditt bankkonto.

Läs mer om våra Privatlån

Alltid hos ossFull trygghet och bra villkor

Vill du ansöka om ett tilläggslån?

Vill du utöka ditt befintliga lån? Du kanske ska köpa en bil, en båt, ut och resa eller renovera? Oavsett vad du behöver pengarna till, så är det oftast enklast och mest prisvärt att utöka det lån du redan har. Du kan ansöka om att utöka ditt lån upp till 500 000 kr på Mina Sidor.
ansök om tilläggslån på mina sidor

Liv och Låneskydd

SevenDay Låneskydd kan vara en trygghet för dig och din ekonomi. Skulle något oförutsett inträffa såsom att du blir sjukskriven eller arbetslös, är det bra att ha en försäkring som kan ta hand om en del av månadsutgifterna. Läs mer

SevenDay Prisgaranti

Vi ger dig prisgaranti på privatlån. Om du skulle
erbjudas och beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare i Sverige, lovar vi att du får ett lägre pris hos oss.
Mer om prisgaranti

Betalningsfri månad

Betalningsfri månad är en tjänst som du kan utnyttja för att minska dina kostnader de månader du behöver pengar till annat. För att använda dig av betalningsfri månad behöver du bara kontakta Kundcenter, så hjälper vi dig.
Ansök om betalningsfri månad

Våra lästips
Här får du kloka råd för dig,
din familj och din plånbok.
Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt