Låna 10 000 kronor
med utbetalning inom få bankdagar

Behöver du låna 10 000 direkt?

Här får du rimliga räntor och transparenta lånevillkor.

Alltför många banker har gjort det till en komplicerad process att låna även små belopp, men hos SevenDay Bank kan du till exempel få ett lån på 10 000 kronor, utan att behöva tillhandahålla säkerhet – och lånet kan godkännas på några minuter.

Det kan finnas flera skäl till att behovet uppstår plötsligt, till exempel i form av en oförutsedd utgift. När du väl har fått ditt lån godkänt efter slutförd kreditprövning, oavsett vad du har tänkt låna till, spenderar du pengarna hur du vill. Ditt lån på 10 000 kronor eller mer, finner du på ditt konto inom ett par dagar.

Låna upp till 500 000 kr

Välj belopp och återbetalningstid

kr
Din månadskostnad blir:

Beräknat med följande ränta: 9,49%

Låna hos SevenDay

  • Specialister på lån utan säkerhet sedan 2007
  • Full trygghet och bra villkor
  • Många nöjda kunder och vinnare av bästa kundservice

Låneräntor

  • För närvarande 4,99 % – 17,99 %

Representativt exempel för Privatlån hos SevenDay Bank: Räntan är för närvarande 4,99% – 17,99%, vilket ger en effektiv ränta om 5,18% – 19,84% (30 juni 2023). Räntan är rörlig och sätts individuellt efter kreditprövning. Vid ett lån om 185 000 kronor, 495 kronor i uppläggningsavgift och 0 kronor i aviavgift som återbetalas på 6 år med en ränta på 9,49% blir den effektiva räntan 10,16 %. Du betalar 3401 kronor per månad och antalet avbetalningar är 72. Totalt att återbetala blir 244 885 kronor.

Bra att veta Så går det till

1. Låneansökan

Du fyller i en låneansökan och godkänner att en kreditupplysning tas.

2. Besked och godkännande

Du får besked direkt och signerar enkelt skuldebrevet med BankID.

3. Utbetalning

Pengarna betalas ut till ditt bankkonto.

Par jamfor lan

Icke-bindande lån med rimlig effektiv ränta

Oavsett om du behöver låna 10 000 kr till en ny bil, renovering eller en oförutsedd utgift så hjälper vi dig gärna här hos SevenDay Bank. Se direkt i lånekalkylatorn exempel på vilken ränta och månadskostnad du kan komma att betala och hur lång din återbetalningstid blir.

Låna 10 000 under ordnade villkor

Fler och fler väljer SevenDay Banks lånealternativ, oavsett de vill låna 10 000 kr eller mer. Detta eftersom vi kan erbjuda en säker låneprocess, ordnade villkor och säkerhet för dig, i form av försäkringserbjudanden som kan skydda dig om du i framtiden skulle förlora ditt jobb eller din intjäningsförmåga.

Se exempel på till vilket pris du kan låna 10 000 kr i vår lånekalkylator.

Far och son spelar fotboll
Familjecykel

Vanliga frågor och svar om att låna 10 000 kronor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi brukar få. Klicka på frågan så visas svaret. Om du inte får svar på dina frågor, så tveka inte att kontakta oss!

När vi har behandlat din låneansökan om att låna 10 000 kr har godkänts så tar det vanligtvis 2-3 bankdagar innan pengarna betalas ut till ditt konto.

När du exempelvis ska låna 10 000 kr från SevenDay Bank så avgör du själv vad du vill lägga pengarna på – ny bil, bostad, renovering eller något helt annat.

Priset för att låna beror på din kreditvärdighet. När du har fyllt i och skickat in en låneansökan så gör vi en samlad kreditbedömning av dig och eventuella medsökande, varefter du får låneerbjudandet. Din ansökan är inte bindande och du är därför fri att välja om du vill gå vidare med ansökan eller inte. Och våra lån tål att jämföras med, särskilt när du jämför effektiv ränta.

Ja, du kan låna 10 000 kr hos SevenDay Bank utan säkerhet. Det innebär att vi inte tar säkerhet för lånet i vare sig hus eller bil. Vi gör en samlad kreditbedömning av dig och eventuella medsökande innan vi kan erbjuda dig ett lån utan säkerhet.

Som utgångspunkt behöver vi se dokumentation över dina inkomster och utgifter för att kunna göra en korrekt bedömning av din kreditvärdighet.

Nej, för att få ett lån från SevenDay Bank så behöver vi göra en kreditbedömning av dig och eventuella medsökande, och för den bedömningen så krävs det att vi tar in en kreditupplysning via UC och bisnode.

Nej, tyvärr inte. Vi behöver se dokumentation av dina inkomster och utgifter oavsett lånets storlek. Det går inte att låna med betalningsanmärkning. Och även utan en sådan anmärkning så är det sällan en god idé att låna utan inkomst.

Först och främst behöver du vara uppmärksam på kostnaden och se till att du läser igenom alla dokument innan du undertecknar dem. Jämför kostnaden med den från andra låneleverantörer och kolla även om banken är pålitlig – exempelvis vad andra säger om banken.

Fest

Våra kunder väljer att låna av oss eftersom:

  • Det tar bara en stund att ansöka online och bli godkänd
  • Det krävs ingen säkerhet i deras tillhörigheter
  • Det krävs ingen handpenning när de lånar
  • De väljer själva lånets löptid

Låna 10 000 kronor, utan överraskningar

Gör en kalkyl och få en fullständig överblick över påverkan på din ekonomi om du väljer att låna pengar från SevenDay Bank. Att ansöka om att få låna 10 000 kr är på inget sätt bindande, även om du blir godkänd – det finns inget krav på att du ska teckna låneerbjudandet. På så sätt kan du försäkra dig om att ha råd med dina drömmar.

Förneka inte dig själv fantastiska upplevelser – ha råd med dina drömmar med professionell och pålitlig finansiering genom SevenDay Bank.

Alltid hos ossFull trygghet och bra villkor

Vill du ansöka om ett tilläggslån?

Vill du utöka ditt befintliga lån? Du kanske ska köpa en bil, en båt, ut och resa eller renovera? Oavsett vad du behöver pengarna till, så är det oftast enklast och mest prisvärt att utöka det lån du redan har. Du kan ansöka om att utöka ditt lån upp till 500 000 kr på Mina Sidor.
ansök om tilläggslån på mina sidor

Liv och Låneskydd

SevenDay Låneskydd är en trygghet för dig och din ekonomi. Skulle något oförutsett inträffa såsom att du blir sjukskriven eller arbetslös, är det bra att ha en försäkring som kan ta hand om en del av månadsutgifterna. Läs mer

SevenDay Prisgaranti

Vi ger dig prisgaranti på privatlån. Om du skulle
erbjudas och beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare i Sverige, lovar vi att du får ett lägre pris hos oss.
Mer om prisgaranti

Betalningsfri månad

Betalningsfri månad är en tjänst som du kan utnyttja för att minska dina kostnader de månader du behöver pengar till annat. För att använda dig av betalningsfri månad behöver du bara kontakta Kundcenter, så hjälper vi dig.
Ansök om betalningsfri månad

Våra lästips
Här får du kloka råd för dig,
din familj och din plånbok.
Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt