Vi erbjuder banklån som ett alternativ
till ett lån hos din primära bank

Står du inför en stor investering, som kräver pengar på kontot?

Oavsett om du behöver låna större belopp (t.ex. för en ny bil) eller om du står inför blott en mindre finansiering så är ett banklån från SevenDay Bank din väg till ett låneavtal. Hos SevenDay Bank erbjuder vi dig säkra banklån genom en effektiv ansökningsprocess online, och alltid med din ekonomi i fokus, så att du inte behöver oroa dig. Prova vår kalkylator här på sidan och se vad ett banklån skulle kosta dig. Ta gärna del av också av frågor och svar längre ned.

Låna upp till 500 000 kr

Välj belopp och återbetalningstid

kr
Din månadskostnad blir:

Beräknat med följande ränta: 9,49%

Låna hos SevenDay

  • Specialister på lån utan säkerhet sedan 2007
  • Full trygghet och bra villkor
  • Många nöjda kunder och vinnare av bästa kundservice

Låneräntor

  • För närvarande 4,99 % – 17,99 %

Representativt exempel för Privatlån hos SevenDay Bank: Räntan är för närvarande 4,99% – 17,99%, vilket ger en effektiv ränta om 5,18% – 19,84% (30 juni 2023). Räntan är rörlig och sätts individuellt efter kreditprövning. Vid ett lån om 185 000 kronor, 495 kronor i uppläggningsavgift och 0 kronor i aviavgift som återbetalas på 6 år med en ränta på 9,49% blir den effektiva räntan 10,16 %. Du betalar 3401 kronor per månad och antalet avbetalningar är 72. Totalt att återbetala blir 244 885 kronor.

Bra att veta Så går det till

1. Låneansökan

Du fyller i en låneansökan och godkänner att en kreditupplysning tas.

2. Besked och godkännande

Du får besked direkt och signerar enkelt skuldebrevet med BankID.

3. Utbetalning

Pengarna betalas ut till ditt bankkonto.

Man i hängmatta

Låt ett banklån realisera dina drömmar här och nu

Med ett banklån från SevenDay Bank har du råd med drömmarna här och nu. Ibland kan saker inte skjutas upp oavsett om det gäller en renovering av ditt hem eller finansiering av en dop- eller bröllopsfest. Ett banklån är en investering som gör det möjligt att realisera det som behövs just nu och sen kunna betala tillbaka lånet till en skonsam effektiv ränta.

Två kvinnor sitter brevid varandra på en stock ute i naturen framför en brasa vintertid. De skrattar och tar en bild tillsammans med mobilkameran.
Far och dotter

Ansök om lån

Ett banklån hos SevenDay Bank inleds alltid med att du skickar in ett ansökningsformulär där du anger nödvändig personlig information. Därefter behandlas din ansökan. Om din låneansökan godkänns så kommer pengarna för ditt banklån in på ditt konto inom 2-3 bankdagar.

Beräkna och ta banklån utan säkerhet till attraktiv ränta hos solid bank

Med mer än 15 års erfarenhet av bland annat banklån kan SevenDay Bank garantera en trygg och säker ansökningsprocess för olika typer av lån.

Du kan låna upp till 500 000 kronor till en attraktiv ränta. Oavsett belopp blir våra banklån en fördelaktig lösning för dig och ett bra alternativ till traditionella banklån med fast eller rörlig ränta.

Beräkna ditt banklån högst upp på denna sida.

Vanliga frågor om banklån

Lån och krediter väcker förstås gott om frågor och svar. Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi brukar få. Klicka på frågan så visas svaret. Om du inte får svar på dina frågor, så tveka inte att kontakta oss!

När du tar banklån hos din primärbank är pengarna oftast öronmärkta för en specifik sak, och du måste ofta lämna säkerhet för lånet. Det gäller inte när du lånar pengar av exempelvis SevenDay Bank – här kan du låna till olika typer av behov utan säkerhet.

SevenDay Bank har mer än 15 års erfarenhet av den skandinaviska lånemarknaden. Dessutom erbjuder vi rättvisa lånevillkor – som exempelvis rak amortering, och en lägre ränta på våra banklån.

Ett banklån hos SevenDay Bank låter dig ta lån utan säkerhet, för att realisera det du vill ha, här och nu. Och med möjligheten att betala tillbaka under rimliga villkor.

Ja, hos SevenDay Bank och andra nätbanker kan du ta banklån utanför din primära bank.

Hos SevenDay Bank har vi försökt göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att påbörja och slutföra ansökningsprocessen. Särskilt när du kan ta lån utan säkerhet. Men oavsett processen så förutsätter banklån en solid ekonomi som bör klara rak amortering.

Räntan på ditt banklån avgörs utifrån det totala kreditbetyget för dig och eventuell medsökande. Denna räkna påverkar också vilken effektiv ränta du har.

Du jämför banklån genom att hämta in erbjudanden om banklån från flera låneleverantörer. Titta till exempel på om de erbjuder banklån utan säkerhet, villkoren för att betala tillbaka och vilken effektiv ränta de har. De allra flesta låneleverantörer erbjuder icke-bindande erbjudanden av banklån, så när du jämför banklån sinsemellan så ser du och kan välja det banklån som är rätt för dig.

Beroende på ditt banklåns storlek så får du pengarna utbetalda till ditt konto inom några bankdagar.

När du har banklån från banken (din primära bank) kan det i vissa fall innebära en något krånglig låneprocess, där du personligen måste träffa din bankrådgivare där ni diskuterar och jämför banklån innan du faktiskt kan ta ett banklån.

Par jamfor lan

SevenDay Bank är ett bra alternativ till din primära bank eftersom:

  • Du kan ansöka banklån säkert online med BankID
  • Räntan är attraktiv och tål jämförelse med din ordinarie bank
  • Vi erbjuder lån utan säkerhet
  • Det är en solid bank med mer än 15 års erfarenhet av bland annat banklån.

Läs mer om vår Privatlån

Visste du att ...

Du kan göra skatteavdrag för dina ränteutgifter, ett så kallat ränteavdrag, när du tar ett banklån. Vi rapporterar din inbetalda ränta till Skatteverkat, vilket betyder att du inte själv behöver göra någonting.

Alltid hos ossFull trygghet och bra villkor

Vill du göra ett tilläggslån?

Vill du utöka ditt befintliga lån? Du kanske ska köpa en bil, en båt, ut och resa eller renovera? Oavsett vad du behöver pengarna till, så är det oftast enklast och mest prisvärt att utöka det lån du redan har. Du kan ansöka om att utöka ditt lån upp till 500 000 kr på Mina Sidor.
ansök om tilläggslån på mina sidor

Liv och Låneskydd

SevenDay Låneskydd är en trygghet för dig och din ekonomi. Skulle något oförutsett inträffa såsom att du blir sjukskriven eller arbetslös, är det bra att ha en försäkring som kan ta hand om en del av månadsutgifterna. Läs mer

SevenDay Prisgaranti

Vi ger dig prisgaranti på privatlån. Om du skulle
erbjudas och beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare i Sverige, lovar vi att du får ett lägre pris hos oss.
Mer om prisgaranti

Betalningsfri månad

Betalningsfri månad är en tjänst som du kan utnyttja för att minska dina kostnader de månader du behöver pengar till annat. För att använda dig av betalningsfri månad behöver du bara kontakta Kundcenter, så hjälper vi dig.
Ansök om betalningsfri månad

Våra lästips
Här får du kloka råd för dig,
din familj och din plånbok.
Konto
Spara
Lån
Kredit
Kontakt